Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@Wicksell anladım kıymetli hocam alıştık beklemeye bekleriz gayri ne yapalım genel olarak başlıkta sessiz olunca içimdeki heyecan sönüyor
-
herhangi bir duyumu haberi olan arkadasamız var mıı
-
Bi duyumu olan varmı arkadaşlar geçen alımda 3 hafta sora kazananlara gvs ve muvafakat için mail gitmiş bizde yine bu olacak mı acaba
-
Mülakatlarla ilgili bir duyum bilgisi olan var mı ? Biteli 2 aya yaklaştı.
-
@Wicksell her bildirimde açıklandı sanıyorum hocam takip eden bile çok yok duyum hak getire
-
Başka kurumları kazananlar feragat ederse bir çoğumuza sıra gelecek gibi duruyor.turneye çıkmak istemeyip merkez uzmanlık kazananlar,istediği müfettişliği kazananlar ve sayıştay denetçiliği kazananlar umarım feragat ederler.Belki hakimlilkte kazananlar olabilir. keşke kurum sonuçları açıklamadan önce mail veya telefon ile arayıp sorsa feragat ediyormusunuz diye.Galiba işkur böyle yapmıştı.
-
@Hasso Liste mülakat bittiği gün belli oluyor hocam o yüzden feragat edilse bile halihazırda listede olan yine oluyor. Bir arkadaşım daha önce iki kurumdan feragat etmişti ama listedeydi.
-
Mülakat süreciyle ilgilenen baş kontrolör bi üstad vardı. Onunla iletişime geçilebilir bu konu hakkında. @Hasso
-
@Hasso hocam zannetmiyorum 70 kişi girdik mülakata 13 kişi alınacak zaten hali hazırda meslek sahibi olup başvuran vardı ben dahil
-
@abcdefg işkur örneğini verdim.
-
@Hasso işkur evet galiba sadece işkur
-
@abcdefg geri kalan bütün kurumların mülakat süreçlerini biliyorsunuz herhalde. Genelleme yapmayı bu kadar sevmeyin
-
@Hasso söyledığim durumda takıldığınız yeri anlamadım açabilirseniz cevaplamak isterim. Sadece ben bilgi verdim düşüncemi söyledim. Aynı taraftayız sizinle aslında
-
@Willsmithh 55 kişi girmiş
-
@Wicksell geçen alımda süreci zaten kendisine sorup takip etmişler , geçen alımda kazananlar açıklanmadan kazananlara mail gitmiş bakalım bu sefer nasıl olacak ( mail gelen varsa söylesin :))
-
@Hasso doğrudur hocam kafadan 6 katı çağırdığı için düşse düşse 45 50 ye düşer onu demek istedim
-
@Hasso il göçü asilden kazanan var mı acaba hocam burada
-
@izzo ilgilendiğim bir konu değil
-
@Hasso varmis
-
Ilanda sonuçlar ilan tarihinden itibaren 6 ay geçerlidir diye bir ibare var arkadaşlar farkeden oldumu