Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar mülakat nasıl geçiyor giren arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
-
@abcdefg mülakatlarınız ne zaman bitecek
-
@kemankeşş2 24 haziran
-
Gelmeyen sayısını paylaşmayı unutmayalım.mülakattan da bahsederseniz tadından yenmaz tabi.
-
il gün nasıldı dostlar?? bugun totalde kaç kişi gelmedi?
-
Soruları söylemeseniz de olur sadece Mülakat işleyişi nasıl, kaç dk sürüyor, gelmeyen çok var mı, ing zor mu vs
-
Arkadaşlar mülakatlar kaçta bitti diğer günler aşağı yukarı kaç dakika sürüyor şehir dışına gideceğim çıkınca ona göre planlama yapacağım bilgisi olan yazarsa sevinirim
-
Arkadaşlar selamlar bugün girdim mülakata genel olarak güzel bir tecrübe oldu şeffaf liyakat önem verildigine dair bir hava hissettim.Aynı gün giren herkese aynı sorular söylüyor toplam 8 soru
1 çeviri
1 genel kültür
6 tane ilanda belirtilen derslerden alan soruları kısa cevaplıyor ingilizce metin için birşey söylemek istemiyorum kişiden kişiye göre değişir bugun 5 kişi gelmedi mülakatlar yaklaşık 15 20 dakika arası sürüyor hepinize başarılar -
@Willsmithh kimse bugüne kadar paylaşmadı ama bundan snda giren arkadaşlar en azından neyle karşıladığını bilsin ..
-
Teşekkür ederim hocam paylaşımın için. Bende paylaşıyorumda genelde 2.-3. Gün girince son günler paylaşmış oluyorum. Arkadaşlar kimse kimsenin nasibini yiyemez. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin. @Willsmithh
-
@Wicksell zaten hergün komple farklı sorular soruluyor en azından neyle karşılaşacağını bilsin arkadaşlar ayrıca nasip konusunda size katılıyorum
-
@Willsmithh İngilizce yi okuyormuyuz yoksa direk çeviri mi.benim telafuz meksikalı gibi
-
@Reşo hocam metni içinizden tamamen okuyorsunuz 7 8 satır 2 kelime sorma hakkı tanıyorlar sonra direk türkçe okuyorsunuz
-
@Willsmithh teşekkür ederim
-
Hepimize gecmis olsun, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Bugun mulakatlar bitti.Ne zaman aciklanacagina dair bir duyumu, fikri olan var mı acaba?Bizlere mulakatta gozetmenlik yapan baskontrolore sordugumda cok uzun surmez yanıtını almıştım.Daha tatmin edici bir yanit alan olduysa, duymak isterim
-
@Willsmithh hocam çeviri yaparken elinizdeki kağıda bakabiliyor musunuz. 7-8 satırı akılda tutup bire bir nasıl çeviri yapabilir siniz
-
@burhan5665 evet balabiliyorsunuz isterseniz bakarak çevirin
-
@Willsmithh teşekkür ederim
-
Arkadaşlar varmı duyumu olan genel olarak ne zaman açıklanmış geçmiş yıllar beklentiye girelimmi
-
En son mülakat 3 ay civarı sürmüş malesef. İyi ihtimal bu ay içinde açıklanabilir(sadece tahmin) @Willsmithh