2 yıldır mülakat sonucu bekliyoruz
-
İş müfettiş yardımcılığı.
Bürokratik tembellik değil bu başka bir hal aldı artık -
Bu bürokratik oligarşinin yeni sisteme direnişidir. Siyasi iradenin millet için ihdas ettiği kadroları bürokratik oligarşinin yıllardır millete tahsis etmemesinin hiçbir açıklaması yok. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile hız kazanması gereken idari süreçler kasıtlı olarak yavaşlatılıyor. Yalnızca Çalışma Bakanlığı'na has bir durum değil bu. Bürokratik oligarşi ipler hala bizim elimizde mesajı veriyor kanımca. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın Bir mülakat sonucunun 2 yıldır açıklanmadığını öğrenmesi halinde bunun sorumluları hakkında gerekeni yapacağını düşünüyorum. Bürokratik Oligarşinin son artıkları bunlar. Allah'ın izniyle bunlar da bir bir yok olacak.Çözüm sayın cumhurbaşkanımızın bu durumu öğrenmesinden geçiyor. Yoksa Bürokratik Oligarşi ne zaman isterse o zaman açıklanacak. Oysaki hukuk devletinin bir gereği değil midir idarenin iş ve işlemlerinin açık,şeffaf ve tahmin edilebilir olması. Onun yerine ülkemizde bürokratik oligarşi ne zaman isterse ne zaman lütfederse o zaman işlem tesis edilir. Yine bürokratik oligarşi kendisinin bir gereği olan idari teamülleri esnetmeden mevzuattan daha sıkı bir şekilde uygular. Çünkü milletin temsilcilerinin aldığı kararları,siyasi iradenin aldığı kararları yani meşru ve hukuki yollara meydana getirilmiş mevzuatı kanunları,cumhurbaşkanlığı kararnamelerini,yönetmelikleri önemsemezler istedikleri zaman esnetirler görmezden gelirler ancak söz konusu yazısız gayri hukuki kendi kuralları olduğu zaman buna sıkı sıkıya bağlı kalırlar kimseye de hesap vermezler. Değişime direnirler,yeniliğe direnirler. Benim bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa bürokratik oligarşi her devirde her şeye herkese karşı direnir. Biz daha 1000 yıl görürüz bu yıllarca açıklanmayan mülakatları.
-
bence bekleyenler çoktan atanmıştır bir yerlere boşta kalan az kişi vardır ya da yoktur umarım....
-
@keynesinvarisi twitterde yazılsa bir nebze
-
@bo Dostum durumu twitter'da sık sık dile getiemeye çalışıyorum. Özellikle bu ara yeterlik sonucu bekleyen iş müfettiş yardımcıları da meramlarını tag satın alarak dile getiriyor. Hem onlara destek oluyoe hem de sizin durumunuzu dillendiriyoruz ortam oluştukça. Siz de dile getirebilirsiniz takip ederek.