2021 KPSS A Hazırlık
-
Arkadaşlar merhaba. 2020’ye hazırlık için biraz geç kaldım. 2021’e hazırlanmayı düşünüyorum sadece alana. Hangi kaynakları önerirsiniz?
-
Mikro ve Makro iktisat için youtube benimhocam Bilge hoca ve Mesut hoca nasıllar? Verimli oluyor mu? Fikri olan var mı acaba?
-
@sblue şiddetle tavsiye ederim, mükemmeller.
-
Zeynel dinler mi yuksel bilgili mi ?
-
kpss iktisat icin a kadronun son 5lisini oldukca anlasilir bulmustum ancak fazla basit kaliyor gibi gozukuyordu ( iktisat mezunu oldugum icin de basit gelmis olabilir emin degilim) mikro makro icin yediiklim yayinlarindan calismistim ancak test kpss yerine daha cok yazili sinavlara yonelik - uzun sorulari iceren ve mantik anlatmaya yonelik gibiydi o yuzden pek tavsiye etmem. ( gerci 1-2 ayrinti soruyu yakalamaya yaradi ) iktisat disindaki tum alanlara yargi yayinlarindan calistim. kitaplari oldukca iyiydi ancak belki ben erken basim aldigim icin belki onlarin hatasindan, vergi hukuku basta olmak uzere bazi guncellenmemis bilgiler mevcut idi ancak dipnot vs gibi ozetlemelerinden oldukca memnundum. genel kultur genel yetenek ise pegemden calismistim ancak cok fazla ayrinti iceriyordu diye dusunuyorum.
-
@justinterrogate bu esnada dersaneye gitmeye gereksinim duymadigimi da belirtmeliyim. kaynaklar fazlasiyla yeterli gelmisti bana ancak dersaneye gitmedigim icin bazi hatali bilgileri internette/kanunlarda aramam gerektigi olmadi da diyemem. herkese basarilar
-
Herkese iyi çalışmalar savaş yayınlarının p48 kitabını kullanan oldu mu?
-
Muhasebe tms için tavsiyesi olan var mı ?
-
arkdslar son 5li ye nerden calsiyorsunuz
-
Youtube’daki Serkan Karaoglu’nun anlattigi icra-iflas, borclar hukuku, ticaret hukuku falan 2018 e ait. Acaba degisiklikler oldu mu guncel mi degil mi cevap alamadim sayfalarindan , hocalardan. Bilginiz var mi dinleyebilir miyiz?
-
Maliye için soru bankası tavsiyesi olan var mı?
-
@rabia89 hocam tetrayı öneririm
-
Kamu yönetimi çalışmadım daha önce bu yıl bakayım istiyorum var mı sağlam bir kaynak veya not önerisi olan ?
-
cok sessiz buralar kimse hazirlanmio mu 2021 e ne durumdasiniz arkdslar ben henuz baslayamadm caismaya son 3 ayda baslarm diorm ama artk bktm her sene giriyoruz
-
Bugün tam 1 ay oldu çoğumuzun göçük altında kaldığı üzerinden geçeli tam 1 ay .. umut tükendi yüreğimde çok zorlanıyorum 2016 dan beri bu KPSS serüveni içindeyim 2 guy bir duy sınavını kaybettim hiç mülakat göremedim umudum tükendi gücüm gelmiyor ama bunca zaman öğrendiklerim boşuna mıydı araftayım sanki çaresizim .. siz ne durumdasınız guy zedeleri kader ortaklarım
-
Mikro- Makro iktisat ve Muhasebeden onerdiginiz Konu anlatimi, soru bankasi ve cikmis sorulari guzel aciklayan kaynaklar nelerdir?
-
@sblue
Makro konu anlatım: Tufan samet - Hysteresis
İktisat Özgün soru bankası: AnalizMuhasebe çıkmıs Soru bankası: Muhasebat-ismail keleş
-
Kamu yönetiminden kpss ye yönelik güncel kaynak önerisi olan var mı
-
@ksünr ayniyiz dostum bir puanlarla kaybettim cogu sinavi simdi ders caismaya baslayacagm son 2 ay artk ne kdr olursA insaah yetistirebilirim hepsinin tekrarini
-
@willsmithh, içinde söyledi: 2021 KPSS A Hazırlık
Kamu yönetiminden kpss ye yönelik güncel kaynak önerisi olan var mı
Ahmet nohutçu öne çıkıyo üstat savaş yayınlarının . Ank kök çarşısına günceli bu hafta getirteceklermiş . İlgilenen varsa bakabilir .