TRT YETENEK
-
@mulakat eğer bi önceki sınavın teknik hata olmadan sorunsuz iyi geçtiyse senin tercihine bırakılıyor. Öyle bi mail geldi.
-
@mulakat ne zaman sınava gireceksiniz hocam?
-
Arkadaşlar Genel Yetenek sınavı kaç gün sonra açıklanır tahmini olarak sizce?
-
@MiraKar ben 1 ay içinde açıklanır diye düşünüyorum.
-
@MiraKar 17 mayısta
-
@bykeynes inşallah hocam sınav açıklanana kadar İngilizce de bakmak gerekli özellikle kelime ezberlemek falan şans işi olacak açıkçası ama inşallah yaparız
-
@MiraKar inşallah acaba bu genel yetenek sınavından en az kaç doğru yapmak gerekiyor 40 sorudan. Keşke baraj hakkında da bilgi verilseydi
-
@bykeynes keşke ama başvuran kişi sayısı çoksa ve 150 kişi alacaklarsa bence ingilizce aşamasına geçerken 70 puan üstünü falan alabilirler sonraki aşamalar önemli zaten daha çok
-
@MiraKar bencede ingilizce belirleyici olmalı. Bir de bu 40 soruyu kağıt şeklinde sınava girebilsek daha rahat yaparız yani pc ortamıyla aynı olmuyor. Umarım bazı şeyleri göz önünde bulundururlar. Hayırlısı olsun hakkımızda
-
merhaba arkadaşlar, önemli bir sorum var! herkes sınav boyunca köşede kendisini gördü mü ekranda? bende o kutucuk bir süre sonra kayboldu ama webcam ışığı yanmaya devam ediyordu. sınava 21.15te başladım, saat 21.54te sınavınız bitmiştir uyarısı geldi ve sonlandı. halbuki daha sürem vardı. sizin sınavınız da böyle kendiliğinden mi bitti? yoksa sonlandırdınız mı? sizce neden bu sorun olmuş olabilir? mail attım dönüş bekliyorum henüz
-
bu arada bir önceki hakkımı kullanmamıştım bu ilk girişimdi sınava
-
@forumkullanıcısı hocam merhaba evet ben kendimi görüyordum. Sınavınız da daha erken bitmiş ben öyle bişeyle karşılaşmadım. Mail atmanız iyi olmuş muhtemelen onlardan kaynaklanan bir sorun
-
@bykeynes bilgisayarımdaki virüs yazılımının kamerayı engellemiş olduğundan da şüpheleniyorum. eğer öyle bir durum varsa ne olacak? ve nasıl kontrol edilebilir acaba sorunun neyden kaynaklandığı
-
@forumkullanıcısı kamera konusu sizdendir dolayıdır ama sürenin erken bitmesi normal değil eğer sadece süre bile onlardan kaynaklıysa bakıcaklardır buna bir iki gün içinde mutlaka dönüş yaparlar bence
-
@bykeynes inşallah öyle olur ben de iyi düşünüyorum iyi olsun diye. Ancak virüs programından kaynaklı olsa dahi bu benim bilgi alanımın dışında bir konu. işyerinin ortak bir bilgisayarından girdiğim için kafama göre virüs taramasını iptal etmem de söz konusu değildi.
giriş ekranında da bu tarz durumlara karşı bir uyarı gördüğümü hatırlamıyorum. siz hatırlıyor musunuz?
-
@forumkullanıcısı hocam evet sınava başlamadan önce öyle bi uyarı vardı kamera sizden dolayı olsa dahi eğer süre dediğiniz gibi erken bittiyse mecbur onlardan kaynaklı. Bir de şunu bilmekte fayda var sınavınız tamamlandı mı yazdı ekranda yoksa sayfa sizi dışarı mı attı
-
@bykeynes yok sayfadan atmadı sınavınız bitmiştir gibi bir yazı çıktı evet. uyarı dediğiniz hangi uyarıyı kastediyorsunuz, hatırlıyorsanız aktarır mısınız?
-
@forumkullanıcısı cümleyi birebir hatırlamıyorum da hocam kendi bilgisayarınızdan dolayı olan hatalar vs dikkate alınmıycaktır diye bişey vardı diye hatırlıyorum ilk giriş yaptığımda sisteme. Sizi erkenden bitirildiyse mutlaka görürler diye düşünüyorum.
-
@bykeynes evet onu gördüm. haklısınız sistemin hatası muhtemelen çünkü gerekli kamera mikrofon vs izinlerini verdikten sonra başladım ve bir sıkıntı gözükmüyordu. heyecandan öyle bir kuruntuya kapıldım. destek olduğunuz için teşekkür ederim, endişelenmeyi bıraktım. foruma yeni üye oldum ama bu konuyu sonuna kadar takip edeceğim. size de başarılar dilerim
-
@forumkullanıcısı rica ederim başarılar sizede..