İL PLANLAMA UZMAN YRD
-
Arkadaşlar en son 2015 de gelmiş ilan bu yılda gelecekler listesinde vardı sınava kadar gelir mi ilan duyumu bilgisi olan var mı?
-
@jamiryoo Aslında KPSS henüz ertelenmeden önce içişleri uzman yardımcılığı ile il planlama uzman yardımcılığının sınavdan önce geleceği konuşuluyordu. İçişleri uzman yardımcılığı beklenenden az sayıyla da olsa geldi ancak il planlama neden aksadı acaba? Yanılmıyorsam meslekte şu an uzman yardımcısı kalmadı, en son alınanlar uzman oldu diye biliyorum.
-
@plansız iç işleri gelen ilanlardan 2 sinin sonuçunu açıkladı bayramdan sonra da büyük ihtimal uzmanlık açıklanır il planlamanın tam gelme zamanı bu ilansızlıkta iyi olur
-
@jamiryoo Keşke güzel bir sayıyla bir an önce gelse gerçekten bekleyen insan sayısı her geçen gün artıyor, ilaç gibi olur, insanlar Hazine ve Maliye alımlarını beklerdi eskiden, şimdi bu konuda umut vadeden bakanlık İçişleri oldu.
-
@plansız Umarım duyumları olanlar paylaşır ilan gelirse 50 ile 100 arasında bi ilan olarak gelir bu sayıda gayet iyi bi sayı
-
@jamiryoo İnşallah fazla kesintiye uğramaz dostum, malum içişleri uzman yardımcılığı en az 50 bekliyorduk, burada bari yüzümüz gülse
-
3600 a mı tabiler maaş ve emeklilik olarak?
-
@kpsssss Hayır, taşra uzman yardımcılığı 2200 ek gösterge, şurada daha detaylı bilgi bulabilirsiniz:
https://www.tercihiniyap.net/m/meslek/il-planlama-uzman-yardimciligi-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur-h10284.html -
Hangi puan türü ile alır tahmini olarak bir bilgisi olan var mı
-
Önceki alımlarda hangi puan türüyle almıştı bilen var mı ?
-
@delikupeli @Arrow Haberde var aslında dostlar en son alım yaptığında eski puan sistemi vardı. Aklımda yanlış kalmadıysa diğer İçişleri alımları gibi kamu ağırlıklı puanlarla alım yapıyordu.
-
p30 p31 p33 puan türlerinden biri olur tahminim
-
@plansız eski puanları sormuştum hocam zaten belki ders ağırlıklarına göre yeni puan türlerini tahmin edebiliriz diye
-
@Arrow Dediğim gibi puan türü olarak aklımda değil ancak kamu yönetimi ağırlıklı puanlar olarak aklımda kalmış.