SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
-
-
Bu iibf size ne etti kardeşim
-
@newworldorder Eskiden de ayrı ayrı çıkılıyordu dostum ilana yanılmıyorsa. İİBF için de alıma çıkılacağını düşünüyorum halen
-
@paretowilfredo kpss sonrasına kalma ihtimali nedir sizce hocam?
-
Yarin aksam da denetmenlik ilani gelse hepimizin yuzu gulse bir mucize olsa:(
-
@michaelcorleone https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1266117984264826881
Flood halinde duyduklarımı ve değerlendirmemi paylaştım dostum, göz atabilirsiniz
-
İbf'liye gelecek kadro ile işte biz o gün sevineceğiz
Hayırlı olsun bekleyenlerine .. -
SGK Denetmen Yardımcılığı için de bastırmalıyız. KPSS sonrası kalırsa puanlar uçacak.
-
@eomer hocam hepsi uçacak puanların allah sonumuzu hayır etsin
-
SGK sen nasıl bir kurumsun anlamış değilim, Sgk denetmen alırken alıyorsun zaten İSTATİSTİK,MATEMATİK ve bizim iibf kadrosunu daraltıyorsun sonra gelmiş sgk uzman adı altında alıma çıkıyorsun sgk denetmeni alırken tüm kadroyu ver bari iibf ye istatistik,matematik okuyan adamı neden denetmen yapıyorsun
-
@eomer sen bastırıyorsun istatistik alıyor kadroyu
-
Merhabalar SGK 10.promosyonu kazananlar listesi elinde olan var mı ?
-
60 yds var ve şuan yds başvurusu yapılamıyor eski sınav ertelendiği için. Bu konuda ne yapmayi düşünüyorsunuz 2020 için başka yds olmayacak mı? ???
-
Arkadaşlar sınav test mi olur klasikmi sizce
-
@oz1992 İlanı/haberi okudunuz mu?
-
İibf lilerin istatistikçiler ile ne alıp veremediği var anlamış değilim.Her ilandan sonra vay efendim neden şu istatistikçilere kadro veriyorsunuz diyorsunuz siz kendinizde nasıl bir hak görüyorsunuz da bunu söylüyorsunuz,sizin fakülteden mezun o kadar çok adam var ki ülkede, kendinizi özel falan mı zannediyorsunuz. Zaten sgk denetmen yardımcılığının son alımında sizin çığırtkanlıklarınız yüzünden her zaman verilen 100 istatistikçi kadrosu 50 ye düşürüldü.Artık bizimle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmayın!
-
İnsanlar nası utanmadan istatistik kadrosuna laf ediyor hayretler içerisindeyim.
Bu itirazları edenler lisansta istatistiği 6. alışında zor verebilen ve kpssde istatistikte kalem bile kıpırdatamayan arkadaşlar :)))
6 kişicik alıyorlar arkadaşlar öldünüz mü bu ne hırs bu ne bencillik???
İstatistik kadrosuna köstek olmaya çalışacağınıza kendi kadrolarınız için sesinizi duyurmaya çalışın zira bizi aşağı çekerek yükselmeye çalışmanız pek olası görünmüyor :))
-
Mühendisi, istatisçikyi ne diye uzman olarak alıyorlar anlamıyorum al sözleşmeli işin bitince yol ver gitsin.
-
Sgk ile ilgili kısma nasıl çalışmalıyız
-
Giriş belgeleri için bugün yapılan açıklamada her ne kadar 29 haziran tarihine işaret edilse de e-devlet üzerinden ulaşılabilir durumda.Listeye girip girmediğinizi öğrenebilirsiniz şimdiden.Ayrıca listelerin açık bir şekilde yayınlamaması da liyakat açısından üzüntü verici.