SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
-
@inspector06 doğru haklısın denetmen yardımcılığında giren aday sayısı çoktu ve sesleri çıkıyordu soru önergesi, web sitelerinde haber vs. yapılıyordu onların ki bile ortalama 6 ay da açıklanıyordu. Burada bu işi takip eden 3-4 kişiyiz sesimizi duyuramadığımız için sonu belirsiz süreler bile bekleyebiliriz:(
-
@lost29 aynen birleşip bir şekilde seslerini duyurmuşlardı ilgili yerlere. Biz ne burada ne başka bir platformda süreci birlikte takip edemiyoruz. Değil ilgili makamlara birbirimize dahi sesimizi duyuramıyoruz. Sınav süreci başladığından itibaren burada yazan sayılı kişiler haricinde herkes mi ilgisiz olur anlamış değilim (?)
-
Herkes o kadar emin ki açıklanmayacağından kimse peşine bile düşmüyor. 3 ay oldu dile kolay. Hazine sonuçları 2 ay açıklamadı ortalığı ayağa kaldırdılar her gün arıyorlardı. Burda dediğiniz gibi 3-5 kişiyiz.. ben bile bıraktım artık duyurulara bakmayı. Umarım yılbaşından önce açıklanır hepimiz yolumuza bakarız.. Kurumu arayan burdan bilgilendirme yaparsa çok seviniriz
-
Tüik'i kazanan arkadaşlar işe başlamışlar. Kazanıp da sgk mülakat listesinde de olanlar feragat dilekçesi verdiler mi acaba sgk ya?
-
@inspector06 sanırım bu forumdan habersiz tüiki kazananlar kazananların sosyal medyaları varsa ordan ulaşılabilir veya birebir tanıyan varsa konuşulup rica edilebilir.
-
Öngörü yeniliyorum ve 2021 Mart diyorum
-
Merhaba dostlar mülakattan çıkalı 4 ay olmuş kurumu arayan haber alan oldu mu acaba??? Fikri olan var mı ortalama kaç ayda açıklanıyor?? Mülakattan sonraki hafta açıklandı mı acaba diye kurumun duyurularına baktığım aklıma geldi de kendime güldüm biraz
-
@lost29 hocam keşke doğru olsaydı bu tahmininiz hepimiz rahatlamış olurduk
-
tam 140 gun oldu mülakat biteli hala ses yok.
bir önceki uzman yardımcılığı alımı 150. günde açıklanmış. -
Önümüzdeki iki haftadan ümitliyim bakalım yine boşa mı çıkacak
-
Dün aradım “valla biz de ne zaman açıklanacağını merakla bekliyoruz” dediler
-
Kurumu bugün aradım,biz de bekliyoruz dediler
-
197 gün oldu var mı bir haber alan?
-
Merhaba dostlar, epey zaman oldu. Kurumu aradığımızda orada da bir hareket yok gibi gözüküyor. Ramazan sürecinde ben bir gelişme olacağını düşünmüyorum, mevcut beklentim Haziran ayı içerisinde açıklanması. Dile kolay 1 sene...
-
Şaşırdım. Bakan değişti açıklandı
-
Sgkda, genel olarak çalışma bakanlığında sınavlarla ilgili sıkıntı var galiba. Her sınavda bu kadar uzun süreç olur mu, umarım düzelir bu durum.
Neyse kazanan herkese hayırlı olsun
-
Yerleşen arkadaşlara hayırlı olsun merak ettiğim yedek olan var mı?
-
Sınav sonuç ilanı daha şeffaf olmalıydı diye düşünüyorum. Arkadaşın da dediği gibi kaç kişi hangi bölümden kazandı ? Kaç yedek var ? Bunları görmek insanların hakkıydı. Bu arada hakkaten ben de merak ediyorum yedek var mı ?
-
Muhtemelen yoktur ama yine de sorayım, hmuy listesinde olup burayı kazanan arkadaşlar var mı ?
-
Bencede şeffaf olmalıydı o kadar baştan savma bir açıklama ki sonuçlar kısmındaki sınav tarihleri bile alakasiz