2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
ALIM YAPILACAK İL: İstanbul
EĞİTİM DURUMU: İİBF Mezunu
( Ayrıca 2019/2020 Eğitim/Öğretim yılı sonunda mezun olacaklarda başvurabilir. )
SON BAŞVURU TARİHİ: 10 Temmuz 2020 Cuma
SINAV TARİHİ: 25 Temmuz 2020 Cumartesi
SINAV YERİ: Nişantaşı Üniversitesi, Maslak 1453 NeoTech Kampüsü.
SINAV KONULARI: Sınav, sözel, sayısal ve mantıksal akıl yürütme sorularından oluşmaktadır.
YAŞ: 25 yaşını doldurmamış olmak, (01/01/1995 ve sonrası tarihte doğanlar)
ASKERLİK DURUMU: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Mart 2021 tarihine kadar tecilli olmak ya da 27/07/2018 tarihinde kabul edilen 7146 Sayılı Kanun ile çıkarılan bedelli askerlikten yararlanacak olmak
YABANCI DİL: İngilizce bilgisine sahip olduğunu aşağıdaki tabloda belirtilen sınav puanları ile belgelemek, kriterlerine sahip olması gerekmektedir.
YDS/e-YDS/YÖKDİL 70 puan
ÖZEL ŞARTLAR:
1-İnsan ilişkileri kuvvetli
2-İletişim ve analitik düşünme becerileri güçlü
3-Takım çalışmasına yatkın
4-Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen
5-Öğrenmeye ve gelişmeye açık
6-Problem çözme becerisi kuvvetli
7-Yenilikçi
8-Ekonomi ve finans alanında kariyer yapmak isteyen
BAŞVURU İÇİN LİNK:
-
Borsa yükseldiği için ihtiyaç oluşmuş belli ki.
-
Ya neden 25 kii
-
Bunlar sınav yapana kadar yaşı tutan da yaşlandı
-
önceki ilana ne oldu ya ?
-
Bu sınavın başvuruları daha önce yapılmıştı neden tekrar başlattılar acaba
-
Onceki ilana basvuranlar sanirim buna da basvurmus sayiliyor.
-
Bir arkadaşa bilgilendirme maili atmışlar daha önceki başvuruya ilgili herkese gönderildi mi?
-
@churcill bana da gelmiş başvurunun kabul edildiği anlamını taşımıyor zannwdwrsem
-
@jamiryoo “Oluşturduğunuz özgeçmiş ve başvurunuz aktiftir. İlanımıza yeniden başvuru yapmanıza gerek bulunmamaktadır.“ diye mail geldi bana . Tekrar başvuru yapmamıza gerek yok eğer başvuru yaptıysak.
-
İlandaki yaş şartı “ 27 yaşını doldurmamış olmak, (01/01/1993 ve sonrası tarihte doğanlar)” olarak güncellenmiş.
Son başvuru tarihi bugün saat 23.59. -
@borcdeflasyonu böyle şart mı olur kamuda 35 yaş vardır amaçları ne anlamadım
-
@Diego33 bir arkadaş 'maraton koşturacak heralde' demişti başka açıklaması yok cidden
-
@churcill 25 yaş yaptılar az başvuru oldu herhalde 27 yaptılar bu yıl bir sürü ilan geldi bencce yine az başvuru olur
-
bari yüksek lisans doktora yapanlarda yaş 30 olsaydı
-
Buradaki uzman yardımcısı maaşları nasıl ? 657'de olduğu gibi mi ?
-
Arkadaşlar, başvurduğum ilanlar kısmında durumum beklemede gözüküyor. Sizin de öyle mi yoksa onaylandı mı?
-
@dukeofcambridge değerlendirmeye alındı diyor ama ben başvuralı baya oldu
-
@zz Anladım, teşekkür ederim.
-
@monser çok tatmin edici değil diye biliyorum çalışanlar kesinlikle maaşını söylemiyor, imbkden dönüştükten sonra uzman yard-uzman maaşlarında ciddi düşüş olmuş