Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Karantinadakiler mülakata giriyor mu girdi mi haber var mı arkadaslar?
-
@sblue Dün ve bugün mülakata giren 5-6 kişi var gruplarda. Ne zaman açıklancak diye sormuşlar hepsine aynı cevabı vermişler 4-6 hafta diye.
-
@miamia bu en az 1 ay daha bekleyeceğiz anlamına mı geliyor:/
-
@sblue hocam o kadar bekletmezler
-
@öznurup umarım bekletmezler. başlarda ekimin ortası açıklanır kasım başı da işe başlanır söylentilerine inandım. şimdi kestirememekle beraber en geç 2 hafta içinde açıklanacağını düşünüyorum.
-
1-2 haftaya açıklanacak deseler durmadan arar herkes uzun tarih veriyorlar ki kimse aramasın ik yı
-
Bir tarih verseler kimse o tarihe kadar aramaz bence
-
@yigido-8 Aynen öyle keşke tarih verseler.
-
Yarin aciklarlar mi arkadaslar ne dersiniz?
-
@öznurup İnşallah açıklanır.
-
bu hafta da kaldı
-
@littlefinger hala umutla bekliyorum bugun
-
Yeter artık açıklayınnn yeterrr
-
Ona gore biz de planlarimizi yapalim olacak mi olmayacak mi.. zaman akip gidiyor
-
Zahmette bulunup bir açıklama da yapmıyorlar. Karantina karantina dendi durdu. O da bitti yaptılar mülakatı ona da tamam. Ne bekleniyor ? Haftalardır bin kişilik bir liste hazırlanamadı mı ? Sorsan personele ihtiyaçları var ?!
-
Arkadaslar aciklamazlar mi artik bugun ne dersiniz
-
@öznurup bildiğim kadarıyla işe alım süreçlerinde olumlu olan adaylara telefonla önce bi haber veriyorlar süreç nasıl devam edecek bilgilendirme yapıyolar
-
Whatsap gruplarinsda konusulmuyor mu bir seyler?kimsenin mi haberi yok.
-
@öznurup Birisi 23 kasımda eğitim olacak diye yazmış calısan birinden duyum almış
-
@miamia yeter ki aciklasinlarkazandik mi kazanmadik mi bilelim.sonra ne zaman egitim yaparlarsa yapsinlar