arkadaşlar bir arkadaşımla beraber girmiştim mülakata o kazanamadı bu gün mail gelmiş başvurunuzu güncelleyebilmeniz için kullanabileceğiniz şifre diye yeni şifre gelmiş başka böyle mail alan var mı bunun anlamını bilen var mı
Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
arkadaşlar bir arkadaşımla beraber girmiştim mülakata o kazanamadı bu gün mail gelmiş başvurunuzu güncelleyebilmeniz için kullanabileceğiniz şifre diye yeni şifre gelmiş başka böyle mail alan var mı bunun anlamını bilen var mı
-
@beşiktaş
yedek listesi felan gelecektir belki onun içindir diye tahmin ediyorum.
gitmeyenler olacak çünkü halkbankı kazanıp da. -
@kamuadayı çok sağolun hocam başka bilgisi olan arkadaşlar da yazabilirse sevinirim
-
@adamsinsmith banko var mı aranızda bir şey sormak istiyorum
-
@kamuadayı hocam sms aldınız mı eğitimin ne zaman başlıcaşı işe başlama tarihiyle ilgili bilginiz var mı
-
@ege2510
ben uzm yrd için kabul edildim hocam. hayır şu an onlar kesin olarak belirlenmedi. belirlenince bilgilendirme yapılacakmış. -
@kamuadayı
aralık ayı içerisinde olacak ama -
@kamuadayı çok teşekkür ederim hocam
-
@beşiktaş şifre yenileme talebinde bulunmadıysa yedek liste için olabilir
-
@hollywood Ben devlet hastanesinde Kbb, Dahiliye ve Göz olmak üzere her branş için 50₺ toplamda 150₺ ücret ödedim.
-
@kamuadayı hocam kesin bilgi mi, cunku suanki isimden istifa edicem, sonra ocak subat demesinler
-
@matea
yedek listeyi diyorsanız tahmin ediyorum hocam. istifa etmeyin tahmininle
yedekte olduğunuzdan emin misiniz açıklandı mı liste -
@matea
ha özür dilerim yanlış anladım. siz aralıkta başlamaktan bahsediyorsunuz sanırım. evet aralıkta başlayacaksınız dedi bir yetkili. ekstrem bir durum olmazsa. -
@kamuadayı tamamdir cok tesekkur ediyorum, ihbar suresi sikinti olcak diye kaygilaniyorum, pazartesi istifa dilekcemi vereyim
-
@matea
siz yine de yarın ik yı arayıp teyit edin de hocam. bir sıkıntı çıkar uzar süreç felan istifanıza sebep olmayayım ben -
@beşiktaş hocam arkadaşınıza gelen maille ilgili bir gelişme olduğunda yazabilir misiniz ? Yedek işlemi olacak mi merak etmekteyim
-
@kamuadayı hocam 7080'le biten numara acmiyor, nerden ulastiniz
-
@matea
ik lar haftasonu çalışmıyor olabilir hocam -
@tellcersei bir şeyler öğrenirsem paylaşırım forumda
-
Arkadaşlar merhaba. İstenilen PA Akciğer Grafisini basılı olarak alabilen var mı ? Sadece cd olarak verilebiliyor. Nasıl ibraz etmeliyiz ?