Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@başarısız hocam sürekli kullandığım için gözlüklü çektirdim öncelikle ama gözlüksüz de çektirdim ne olur ne olmaz diye
-
Göreve başlama tarihi ve eğitim bilgileri sistem üzerinden açıklanacaktır. Bilgiler sisteme yüklendiğinde tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılacaktır denilmişti ama henüz bir sms yada bilgilendirme olmadı bilgisi olan var mı? Evrakları da yarına kadar hazır istediği için yakın zamanda bir bilgilendirme olur diye düşünüyorum ama bir bilgilendirme yapılmadı sonuç ekranı dışında. Başka bir bilgisi olan var mı işe başlama ile ilgili ne zaman bilgi verilecek bizlere ?
-
aradım insan kaynaklarını verilen numara doğru ise meşgule atıyorlar bilgi de alamıyoruz
-
@beşiktaş bnde şimdi aradım çalıyor sonra da meşgule atılıyor
-
Evrak teslimi en son mesai saatleri içinde mi yapılacak arkadaşlar?
-
@miamia nasıl yani işe başlayış tarihinde yanınızda getirin yazıyor
-
@miamia işe başlama tarihinde yanınızda bulundurun deniyor. Henüz tarihler belli olmadı diye biliyorum? Siz hangi mesai bitiminden bahsediyorsunuz hocam
-
Evrak teslimi 3 ünde değil mi sizin servis asistanlığının 3 ünde ya
-
@miamia evrak teslimini nereye yapmayı düşünüyorsunuz
-
@miamia 3üne kadar evrakları hazırlamamızı işe başlayış tarihinde yanımızda bulundurmamızı yazmışlar. İşe başlayış tarihi ise daha sonra duyurulacakmış. Net bir bilginiz yoksa lütfen kafa karıştırıcı yorumlar yapmayın
-
E o zaman 3üne kadar evrak toplamanın amacı ne teslim daha sonraysa. Bilgi almak için soruyorum sadece
-
@miamia bizler de bu kadarını biliyoruz. Elbet bir planlamaları vardır.
-
Sistem sonuçlar açıklanmadan önceki uyarıyı veriyor, bilgiler yükleniyor olabilir
-
@başarısız Sonuçlar geliyor bnde baktım şimdi girmiyor sayfaya
-
birim yada şube bilgileriniz yazıyor mu hocam ?
-
Bilgiler açıklandı arkadaşlar
-
@başarısız Dedikleri uyg ıphone da acılmıyor açabilen var mı
-
@serhat5310 tamm ayarlardan oanylayıp öyle açıyormuşuz aynı sorunu yaşıyan varsa
-
@serhat5310 çalışılacak birim vs. yazıyor mu acaba?
-
@egevera hayır yazmıyor