Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayirli olsun hepimize arkadaslar, haftaya otelde gorusmek uzere
-
@matea hangi otel olduğu yazıyor mu eğitim nerede hocam
-
@köyündelisi elite world asia hocam, Maltepe'de
-
@matea, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@köyündelisi elite world asia hocam, Maltepe'de
Teşekkürler, eğitimin kaç gün süreceği yazıyor mu peki ?
-
Evet arkadaşlar 8in de başlıyor galiba eğitimler. Kaç gün sürecek acaba? Grup grup da olabilir gişelerinde eğitimi olacak
-
11-23 arası yazıyor benim sonuç sayfamda
-
@dolapdereli, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Evet arkadaşlar 8in de başlıyor galiba eğitimler. Kaç gün sürecek acaba? Grup grup da olabilir gişelerinde eğitimi olacak
Sizin uzmanlık mı?
-
Uzmanların hepsi aynı gün mü eğitim alıyor arkadaşlar? 200 kişi nasıl eğitim alacağız?
-
Arkadaşlar sizlere sms geldi mi ?
-
Mülakat açıklanadığı gibi eğitim bilgileriniz açıklanmıştır diye
-
@selima90 evet geldi hocam
-
Ben şehir dışında geleceğim ve muhtemelen gece binip sabah ineceğim. Seyahat izin belgesi almam gerekiyor mu?
-
Testler negatif olsa bile baska biri ile aynı odayı kullanmaktan çekiniyorum. İk ya soran oldu mu bu durumu acaba?
-
@muzun haklısınız hocam. Umarım ayrı ayrı odalar şeklinde planlama yapılmıştır.
-
@başarısız hocam şimdi giriş evraklarına bakarkem detaylı okudum. 11 mde pcr testi yapıldığı gibi otele giriş yapıyoruz. Dolayısı ile sonuç çıkmadıgı için demekki herkesin odası ayrı olacak. Test verip otele yerleşeceğiz. Benim anladığım bu
-
Özellikle bu süreçten sonra ben sözleşme imzalamama kararı aldım.
Zira şimdi imzalayıp sonra istifa edersek otel, eğitim parası ve diğer tazminatlar bayağı tutacak.
Diğer kurumların ilanları sıklaşmaya başladı. Sizlere başarılar.
-
@erasmussen sizin gibi birçok kişi böyle düşünüyorsa merak ettiğim acaba yedek belirlenmiş midir?
-
@erasmussen hakkınızda hayırlısı olsun hangi şehirdensiniz?
-
Bence bu ortamda işe başlamayan çok kişi olabilir yedek aday olmaması çok saçma
-
Arkadaşlar iç kont. yrd. olarak kazanan var mı aramızda? Belirtilen eğitim tarihlerinde ne yazıyor? Bazılarında 1 hafta bazılarında 2 hafta gözüküyor merak ettim.