Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sözleşmelerde net maaş yazmaz ki. Brüt yazar. Nerede duydunuz net maaş yazdığını?
-
@yolosapiens Net maaş derken maaş bilgisi hakkında net bir ibare var mı manasında sormuştum ben onu yanlış olmuş
-
Eğitime gelecek veya gelmiş arkadaşlar Pullman otele esenler otogardan nasıl en kolay ulaşım sağlanır bilgisi olan varsa yazabilir mi?
-
@serhat5310, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@yolosapiens Net maaş derken maaş bilgisi hakkında net bir ibare var mı manasında sormuştum ben onu yanlış olmuş
Arkadaşlar, banka çalışanları dahi net maaşlarını size söyleyemez, çünkü onlar da bilmiyor, o yüzden çok düşünmeyin bunları. Tek-çift maaş ve temettü ödemelerinden dolayı net maaşınızı ancak tahmin edebilirsiniz, genellikle de brüt maaşınızın %90-95'ine denk gelir.
Uzman Yard., İç Kont. ve Müf Yard. için konuşmak gerekirse; maaş da yan haklar da gayet iyidir. Unvan/pozisyon, şube/genel müdürlük farklarını bir kenara koyarsak, içerisinde bulunduğumuz şartlarda Halkbank gibi bir yerde çalışma hayatına başlamak gayet güzel bir şey, kıymetini bilin
-
Arkadaşlar bugün Halkbank tarafından arandım ve uzman yardımcısı yedek aday olarak sürece davet edildim. Bunun bilgisini önce aileme sonra burada haber bekleyen dostlara vermek istedim. 10 yedek aday var sizin de eğitiminiz Ocak ayında başlayacak denildi. İnşallah diğer 9 kişi de benim gibi bu görevi çok isteyenlerden biri olur. Hakkımızdan hayırlısı olsun Rabbim utandırmasın.
-
@snoopy yedekler den aranan biri de ben oldum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
@doksanbes yedeklerden aranan arkadaşlar acaba istanbulda mı ikamet ediyorsunuz yoksa şehir dışından mı gideceksiniz? Yani belli bir yedek listesi sıralaması var mı?
-
@htcnr İstanbul dışında ikamet ediyorum hocam.
-
Arkadaşlar bende arandım. @snoopy ye verilen bilgiler verildi bana da. inşallah diğer 8 arkadaşta hayallerine kavuşmuştur. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@snoopy Çok sevindim adınıza arkadaşlar inşallah bizleri de ararlar. Eğitim neden ocakta acaba
-
@htcnr İstanbul dışında hocam. Sonuç ekranında olumsuzdu. Ama yedeklerden arandık. Kaç kişiyi alacaklar soramadim yarın arar bilgi gecerim
-
Yedekten aranan dostlar saat kaçgibi arandınız. Arandığınız saatlerde telefonum kapalı olabilir. Yardımcı olur musunuz?
-
Arkadaşlar hepinizin adına çokk sevindim ben de banko bekliyorum güzel enerjilerinize ihtiyacım var.Yolunuz açık olsun
-
@miamia Göreve başlayacak adayların eğitim programları yapıldı pandemi dolayısıyla yedek 10 arkadaşın eğitimleri de Ocak’ta yapılacak şeklinde bilgi verildi.
-
@sod Hocam +90 (216) 503 51 73 numaradan arandım saat 13.00 dolaylarında.
-
@ydem144 Çok teşekkürler hocam, inşallah sizin ve hayırlı haber bekleyen tüm arkadaşların en yakın zamanda güzel haber alması duasıyla.
-
Başka aranan olur mu acaba? Bir de gerçekten 10 kişilik bir yedek mi söz konusu?
-
@ydem144 sağolun hocam. inşallah çok güzel haberler alasınız.
-
@keynesyenizm, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
. inşallah diğer 8 arkadaşta hayallerine kavuşmuştur. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün kalan 8 kişiyle de iletişime geçilmiş midir?
-
Arkadaşlar bu on kişi uzman yardımcılığı için mi arandılar acaba? Bilginiz var mı?