Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bankoların yedeklerini ne zaman arıcaklar acaba illa kabul etmeyen vardır o kadar kişi içinden
-
uzman yardımcılığını görevini kabul etmedim ben de arkadaşlar. bankacılık istemiyorum ve şu an farklı planlarım var. gitsem bile kısa süre sonra bırakacaktım. hem kadroyu yalan etmemek hem kurumu yolda bırakmamak hem de asıl hedeflerime odaklanmak için verdim bu kararı.
umarım bu işi kalıcı olarak yapmak isteyen ve gerçekten ihtiyacı olan yedeklerden bir arkadaşa nasip olur.
bu kararım böyle bir arkadaşımızı sevindirecekse ben de çok sevinirim.
hakkınızda hayırlısı olsun. -
@la evet hocam uzman yardımcılığı. GM mi şube mi diye sordum çok ufak bi ihtimal şube olabilir ama yüksek olasılıkla GM dedi.
-
@doksanbes anladım hocam sagolun. Peki uzmanlar eğitime servis elemanlarından daha önce başladı degil mi?
-
@la orayı tam bilmiyorum hocam kbakmayın lütfen. Ama bence uz yard için yedek araniyorsa servis için de arama olur. Covid sebebiyle birçok şube sorun yaşadı. Tahminim bu yönde umarım çağırılır.
-
@doksanbes umarım dediğiniz gibi olur. Çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar aranızda BT UZMAN YARDIMCILIĞI için aranan oldu mu. Normalde BT MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI için mülakata girmiştim ama yedeklerden BT uzman yardımcılığına çağırdılar bugün.
-
@orhan1998 Sizde mi elenip yedeklerden çağırılanlardansınız?
-
@miamia Evet. BT müfettiş yardımcısı mülakatında elenmiştim. Başka yerlere ve mastera başvurular yapıyordum. Sabah BT uzman yardımcılığı için arandım
-
@orhan1998 tebrik ederim sevindim adınıza
-
@snoopy mülakata uzman yardımcısı olarak mı girdiniz acaba
-
@doksanbes Hocam mülakata hangi görev için girmistiniz
-
@busekds Evet uzman yard. için mülakata girdim yedeklerden uzman yard. için çağrıldım.
-
İş başı yapan arkadaşlar pandemiden dolayı birçok hastane solunum fonksiyon testi yaptırmıyor. Sizler yaptırdınız mı ?
-
@snoopy Bütün yedekler aranmış mı hocam bilginiz var mı
-
@busekds uz yardimciligi hocam
-
@doksanbes Tebrik ederim hocam bütün yedekler arandı sanırım
-
@busekds net bilemiyorum. Teşekkürler bu arada. Ama anladığım kadarıyla tüm dallar için yedek alınıp toplu yeni eğitim organize edilecek. Aramalar bugün biter kesin hayırlısı olsun.
-
@doksanbes Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
@snoopy bizden o test istenmemişti hocam