Merkez bankası ilanı bu sene gelir mi?
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar. Sizce yakın dönemde merkez bankası uzman yard. veya denetmenlik ilanı gelir mi?
-
@sanseseri sanmıyorum hocam son 2 yılda alım yapılmış olması sebebiyle birkac yıllık ara verileceğini söylemişti banka tanıtım programındaki ik yöneticisi bunu geçen yıl temmuzda söylemişti
-
@churcill hocam peki aradan geçen zamanda farklı durumlar oldu. Pandemi gibi. Başkan da ayrıca değişti. Bu durumların bir etkisi olabilir mi?
-
@sanseseri yine forumda bir arkadaş genel müdür yardımcılarının da olumlu bakmadığını söylemişti ama net bir bilgim yok bununla ilgili gelirse de en iyi ihtimal 1 yılı var diye düşünüyorum
-
@churcill bir ihtimal kpss'den sonra gelir diye umuyorduk ama gelmeyecek herhalde
-
Bana da seneye gelir gibi geliyor. Seneye KPSS’den sonra gibi veya 2021 ilkbahar YDS’den sonra. Tabii sadece tahmin bu.
-
@themga hocam bu kurumun ne zaman açacağını tahmin etmek çok zor. Geçen sene hiç olmayacak şekilde nisanda ilan açtı. Bir önceki ilanın üzerinden 1 yıl bile geçmemişti oysaki. Net bir bilgi de bulamıyoruz.
-
Sonbaharda yapılan online bir kariyer platformunda birebir Merkez Bankası İK larıyla görüşmüştüm. Bana İlk bahar için ilan bekleyebilirsiniz demişti tabi o zaman korona filan yoktu o yüzden ertelenmiştir.
-
@Arkenstone ilkbahar derken bu sene için mi söylemişti hocam?