Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@vamos Valla iyiymiş.
-
@keynesinvarisi 25 kişinin girdiği mülakatta 12 kişi başarılı olacaktı. Hakimliği kazananları da çıkarınca %60,70 belki 80’e yükseldi kazanma şansı. Bence de baya iyi bir ilan oldu hakimlik kazanamayan hukuk mezunları için.
-
@vamos sonuçların açıklanmasından önce haberdar edilmeniz de sizin için iyi olmuş hocam. Rahat rahat beklemek güzel bir his olsa gerek...
-
@vamos, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@hukukişisi ne zaman açıklanacağı söylenmedi, bu akşam açıklanır diye bekledim ama hala yok.
@Nacht @yudumm ismimin listede olduğu söylendi ama bilemedim. Umarım hepimiz forum olarak kazanmışızdır.Nasi ya arayinca sen kazanmissin mi dedi haha böyle is mi olur. ! Herkes ptesi arayip sorsun o zaman bosuna açıklamasin kurum da sonuc
-
@matrakçı-nasuh hocam bu isler tanıdık vasıtası ile olur. Oyle herkesesöylemezler yani
-
@nacht valla hiç kasmaya gerek yok. Benim de içerden bir tanıdığım olsa veya tanıdığımın tanıdığı olsa ben de öğrenir mıydım? Kesinlikle.
-
@vamos gözünüz aydın hocam, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. darısı tüm forumdaşların başına inşallah. Hakimliği kazananların eleneceğine ilişkin duyumunuz vardı, listenin son halinde buna dikkat edildiğine ilişkin bir bilgi edinebildiniz mi acaba ?
-
@mehlika ben de aynısını soracaktım. Bu konuya dair bir duyumu olan var mı? Nitekim ben hakimlik sınavını kazandım, umutlanmamalı mıyım?
-
@mehlika Sonuçlar açıklanmadan sevinemiyorum, nitekim benzer hayal kırıklığını hakimlikte yaşamıştım. Her şey değişebiliyor, bekleyelim bakalım.
Ben sadece hakimlik sonuçlarından sonra açıklanacağını duymuştum, hakimlikte başarılı olanların tercih edilmeyeceği ise tamamen benim kendi tahminim. Şimdi kvkk’da başarılı olanların 6-7 ay sonra hakimliğe geçme ihtimallerine karşı kurum, kadronun boş kalmasını istemez diye düşündüm. Hakimliği kazananlar da kvkk’yı kazanabilir pek tabii. @deloyne -
Hazır olan liste neden açıklanmaz ki
-
@hukukişisi neyi bekliyorlar hakkate merak ediyorum.
-
Bugün çok umutluydum ama açıklanmadı maalesef
-
Yılbaşından sonraya kalmaz umarım..
-
Artık beklemeye bile mecalimiz kalmadı. Gün geçtikçe daha da çekilmez hale gelmeye başladı. Sürekli herkese "daha açıklanmadı, daha açıklanmadı" demek bile baymaya başladı
-
Bugün kurumu arayalım arkadaşlar. En azından yılbaşından önce açıklanıp açıklanmayacağını öğrenmeye çalışalım. Sürekli sayfayı yenilemekle olmuyor.
-
Kuruma ulaşamıyorum, ulaşabilen var mı acaba?
-
Kurumu aradım, yılbaşından önce açıklanıp açıklanmayacağını sordum. Bize kesin bir tarih verilmedi sadece yakın bir zamanda açıklanacağı söylendi dediler. İnceleme devam ediyormuş.
-
@nominee Sağ olun hocam. O zaman yılbaşından sonraya kaldığını çıkarabiliriz sanırım.
-
Ben de aradım arkadaşlar, benzer bir cevap verildi. İncelemeler sürüyormuş..
-
O zaman @vamos un dediği listeler hazır değil sonucu çıkıyor ya da telefonda bizi hep geçistiriyorlar çünkü biz biliyoruz listelerin hazır olduğunu