22 Kasım 2020 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
-
@Unstable bu konuda %100 muaf kimse diyemez hocam merkez uzmanlıklar gibi bir durum söz konusu değil bu tür kadrolar ( taşra uzmanlıkları dahil ) rotasyona tabidirler.
-
@gencbiraday Hocam peki ilk atandıktan sonra eş durumundan yer değiştirme mümkün olur mu ? eşim kamu kurumunda sabit ilde yer değiştirme ihtimali yok. Mazeret vererek tayin isteme veya çalıştığımız yerde kalma olanağı oluyor mu bilginiz var mı ?
-
@Unstable bu konuda net birşey diyemem ama bu kadrodaki bir arkadaşımız vardı eşide öğretmendi , öğretmeni bu arkadaşımızın iline tayin etmişler tabi her kurumda farklı uygulamalar olabilir
-
@gencbiraday Anladım teşekkür ederim
-
Sınava son 2 hafta kaldı. 1100 kişilik alım gayet yüksek şu durumda . Gerçi yoğun çalışma ortamı , imza ve işlemlerdeki ağır sorumluluklar, maaşın bu yoğunluğa ve sorumluluğa oranla düşük olması (özel sektöre göre tatmin edici bence) gibi nedenlerle olacak ki pek rağbet almamış başlık.
-
Hukukçu arkadaşlar için cazip olmamasını zaten anlıyorum. Yani bir yanda 1000 kişilik hakim-savcı alımı var. Hakim savcılık için bu kadar alımın olduğu dönemde bütün gayretlerini hakimlik sınavına yönlendiriyorlar. Özellikle hukukçu arkadaşlarımın yaklaşımları da Avukat olarak istediğin bir yerde çalışmak hakim - savcı olup küçük ilçelerde çalışmaktan iyidir tarzında olurken, bu arkadaşların icra müdür yrd olarak başka bir ilde küçük bir ilçede çalışmaktan imtina etmeleri de anlamlı.
-
Arkadaşlar , icra müdür yrd. için çalışma metodu olarak geçen sene ilk 100 e giren arkadaşımın önerdiği gibi ben çalışıyorum, sizinle de paylaşayım bu bilgileri. Arkadaşım bana test kitapları gereksiz sadece çıkmış soru çözmen yeterli dedi. Bir de sorumlu olunan kısmı hızlı bir şekilde altını çizmeden 1 kere okuduktan sonra , 2. defa okurken önemli yerlerin altını çizmemi ve 3. seferde sadece altını çizdiğim yerleri okumamı önerdi. Son 2 haftaya girerken nasıl çalışayım diye düşünenler için belki bir ışık olur. Devlette hepimize yetecek kadar kadro var sadece sistem tıkanıklıkları nedeniyle açıkta kalıyoruz ben buna inanıyorum. Kalbi iyi olanlar , çalışıp da emek harcayanlar kazansın umarım hepimiz için en iyisi olur. İyi çalışmalar...
-
@zafereadımadım çalışma metodu için tavsiyen çok geç olmadı mı sence
-
Burası neden böyle sessiz soruların tartışıldığı bi başlık var da ben mi bulamadım acaba?
-
Neden kimse yok burada
-
Şuan mülakatlar bitti mi?
-
@gulnaz bitti galiba hocam. Ne zaman açıklanır acaba
-
Ağustos Eylül dusunuorum.Umarim daha kısa sürer
-
Yani 27mayis biticekti pandemiyle uzadı.Bu hafta bitmiş olmalı
-
Maaş hakkında bilgisi olan var mı