21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kimkibu123 ya hocam gerçekten anlamıyorum neden yalan söylesin ki bence çoğu kişi 80+ bile olsa listedeki sıralamasını görmek için yazıyor
-
@ozbekfrkn erhab hocanın dediğine göre önce ders sonra soru bazlı sapma olacak ,bence doğrusu da o .kolay soru heyecandan kaçabilir ama zor soru bilgi-çalışma ölçecektir
-
@ozbekfrkn buraya bakan zaten bu işleri bilen ciddi hazırlanandır zannımca o yüzden 50 kişi normal geriye kalıyor 250 kişi yüksek bir çoğunluk var geride ümitsiz olmamak lazım 21 ine az kaldı zaten
-
@dikey üstad en zor hafta bu hafta :DD
-
@ozbekfrkn @ozbekfrkn yalan derken şöyle yalan.Temenni ediyor.hocam O zaman 2018-2019 da ki başlıklar da ki +80 diyenler neden temenni etmiş çıktı sonuç olarak ? sorunuzun cevabı burada saklı...Yani kendine 4-5 net koyuyor attıklarından.
-
@kimkibu123 aslında bu konuyu konuşmuştuk. hatta pazartesiye kadar soruyu o kadar çok tartışıyoruz ki kafamıozda tekrardan çözüp aynen bu yapmışımdır diyerekten doğru kabul ediyoruz. sormak lazım geçen sene beklediği gibi gelmeyenlere
-
@ozbekfrkn bir dipnot vereyim.Bir forum da bir sınav için aynı böyle kolay diyenler oluyor benim arkadaşım neresi kolaydı o soruların diye delirdi ve sonuç açıklandı benim arkadaş tr 7. Si .Yani kolay diyenler ilk 6 da değilse sorular zormuş
-
@kimkibu123 temennim zaten ahmet hoca ve erhan hoca yönünde. ismail ercanın dediği kadar da uçuk olmaz. kaldı 6 gün
-
@kimkibu123 aynısı sayıstay acıklanmadan önce de konuşuldu senin gibi fazla söylüyorlar dendi standartı var ösymnın dendi ama öyle olmadı malesef. Keşke 77-78 ile kapasa. 2018 sınavının benzeri olacak gibi.
-
@ozbekfrkn Aynen öyle hocam o dediğiniz hoca sanırım isim olmak için Bir tek ben tutturdum diyebilmek için az uçmuş fazla iddalı olunca niyet belli oluyor az çok...Dediğim gibi zor soruları ki (4-5 tane ) 70 soru da .Benim tespit ettiklerim var onları yapan 56-21 in bile şansı olabilir ama 59-21 (zor soru gözetmeksizin) girecektir
-
@ozbekfrkn geçen senenin birincisinin de 92 doğrusu vardı(29-63 şeklinde). Arkadaşınızın ilk girişimiydi önceki sınavlara da katıldıysa zorluk açısından bir değerlendirme yaptı mı
-
@hakimehanımm evet ilk girişi, makine gibi resmen adli yargı için hazırlanmıştı vergi için sadece konsensusa baktı. idari alan için kolay demişti ama onun yorumu objektif olmaz kanımca
-
@saitulukurt sayıştay sınavı otoriteler dahil herkes için kolaydı.Kaymakamlık bir tık zor dediler tıp kı bu yıl bu sınav gibi ve 5-6 net düştü.Onu ne yapıcaz ?
-
memur olup çalışma saatinden dolayı fazla yüklenemeyenlerin de çok olduğu söyleniyor
-
@ozbekfrkn vergi de kaç yanlışı vardı
-
@hakimehanımm tarih 1. medeni 1 vergi 2 4 de iktisat maliye olasa gerek
-
@ozbekfrkn vergiden bu sene sapma gelmez hocam. Arkadaşınız bir bakmaya 2y yaptıysa. İktisat maliye kısmı baya iyi sapma getirecek gibi
-
@hakimehanımm inşallah öyle olur.Şahsım adına ceza -maliye-Hmk full-idare 1 yanlış bakalım
-
@kimkibu123 allah aşkına gk sına bir bakın sayıstayın vr muhasebesine genel muhabese yazıyor ilanda maliyet muhasebesinden kaç tane soru geldi. 2019 muhasebesine bakın birde 2020. İktisat ve hukuk gerçekten kolaydı. Maliye orta halli muhasebe zordu.kaymakamlığı gelince o kadar zor dendi 2019 a 2 3 puan düşük kapattı yani herkes güzel hazırlanmış.2020 hakimlik sınavına gelince bu sınava ciddi hazırlanan, tek hedef seçen,geçen yıllarda elenen tekrar hazırlanan arkadaslar 60 alan neti yapması çok zor olmayacaktır. Çünkü ikt-maliye ve medeni hukuk dışında kasıntı bir bölüm yoktu.
-
Benim nazarımda iktisat maliye nin en iyi sapmayı getireceği aşikar. Buradan iyi yapanlar baya iyi sapma alıcak.