21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kamucu06 valla onların kaç açıkladığını bilmiyorum ya. Bu sınavı açıklasalarda kurtulsak artık
-
Cuma günü yeni mesai saatleri içinde ekpss saat 11 de açıklanmış bizimki de gelmeliydi şimdiye kadar.
-
Ya şu link olayını hep merak etmişimdir nasıl oluyor bilen var mı anlatacak
-
Arkadaşlar herkes cimer'e yazsın, işe yarar mı görürürüz, en azından bir şey yapmış olalım, talebimizi iletelim. Ben daha 2 gün önceden bu konuda yazdım. Bu gibi sınavlar en fazla 2 hafta içinde açıklanmalı ve açıklanacağı saat de belirli olmalıdır minvalinde bir cimer başvurusu yaptım.
-
Hakimlik sınavı her yönüyle diğer sınavlardan farklı yine görmüş olduk bizi 10da sevindirmediler:))
-
@idarihakim4 öğleden sonraya kaldı sanırım.
-
@idarihakim4 ösym başkanı rahmet dilemekle meşgul...
-
Geçen sene 16.30 gibi açıklanmış.
-
Akşam 4-5 arası diyerek beti yükseltiyorum.
-
@vasathane beti bilmiyorum da ben cidden yükseliyorum .Twitterdan harikalar yaratmamak için kendimi zor tutuyorum
-
Geçen yıl çok aradık 4-5 arası dediler en sonunda nitekim o saatlerde açıklandı. Yine öyle olabilir 1 aydır sabrediyoruz biraz daha sabredin dostlar..
-
bugün arayan oldu mu acaba belki bir saat verilir
-
@kimkibu123 valla benim sicil kabarık. ösym beni engelledi twitterdan bundan bir kaç yıl önce. yine bir sınav açıklanması zamanıydı. biraz fazla laf ettim sanırım arkadaşlara . ya da onlar çok hassastı bilemiyorum
-
totem yapıp 1 aydır foruma girmedim. hiç de ümidim yok ama insan şu atmosferi de özlüyor be . inşallah hak eden arkadaşlarımız bu müstesna makama gelirler.
-
@vasathane bir kurumun sosyal medyadan insanları engellemesine ne denir ki. ÖSYM bir insan olsa küskün bir ergen olacaktı demek ki
-
Neden açıklanmıyor artik
-
@galaxyy 4 gibi açıklanacak herhalde
-
@rumelili tam olarak öyle olacaktı bence de . o yüzden fazla üstüne gitmeyelim şimdi inat edip 23:59'u bekler.
-
Şimdi aradım Ösym'yi, gün içerisinde açıklanır, saat bilgisi veremiyoruz dediler arkadaşlar.
-
Gün içerisinde dedikleri mesai saatleri aralığında mi acaba