21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@bydaler duyum yok kardeşim, son yıllarda her yıl sonu hakimlik sınavı yapıldığı için o şekilde yazdım.
-
@city-of-justice kusura bakmada tam bir aptalsın.
İzmirde sınava hazırlanmada sıkıntı yok demişsin 7 şiddetinde deprem olmuş izmirde kimle konuşsam psikolojik olarak etkilenmiş.olayın bu boyutunu düşünmüyorsun.
Sen baya baya gerizekalının tekisin -
@merasim34 Twitterda sadece hakimlik için değil aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı sınavların ertlenmesini istiyorlar. Şu an ne kadar haklı olduğumu görüyorum çünkü aynı gezi sürecine benziyor. Bu seferde deprem ardina gizlenmiş vandallar devletimizi işlevsiz kılmak, çarkların dönmemesi için yoğun çaba sarfediyorlar. Kasım ve Aralık aylarındaki sınavların komple iptal edilmesinin faturasını kim ödeyecek bu iş nereye varır kestirebiliyor musun kardeşim eminim ki devletimiz çok iyi görüyordur olayları. Çadırda sınav hazırlanan arkadaşları gördüm hazırlanabilme konusunda sıkıntı yok aynı zamanda sınav sadece İzmir'de yapılacakmış algı oluşturmaya hiç gerek yok. Sınav İzmir dışında çok sayıda merkezde yapılacak ve 2. il tercihimiz olan yerlere sevkederler en kötü ihtimalde..Covid 19 bahanesiyle ilk dalgada herkes panik ve korku içindeydi dolayısıyla azami ölçüde tedbirler alındı devletimizin, şirketlerin, insanların kaybı ziyadesiyle fazla. İşini kaybeden insanlar oldu, devletimiz çok büyük kayıplar verdi bir de üstüne sınavlar komple iptal edilsin demek faturası çok ağır olur.
-
@city-of-justice yazdıklarından bir tane mantıklı bir ifade yok. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorsun. Vandallar, devletimizi acz içinde göstermek isteyenler, geziciler...... Bırak kardeşim bu provakatif konuşmaları. 2.tercihlerde girebilirmiş insanlar. Kimse düşünemiyor dimi bunu senden başka. Covid konusunda da maşallah vaka sayısı ve aşı durumundan da gayet haberdarsın maşallah. Sınava bile girmiyorsundur Allah bilir. Daha fazla meşgul etme bu başlığı. Asıl tehlikeli kişiler senin gibi provakatörlerdir.
-
Arkadaşlar merhaba. Elinde İdari Yargılama dersi notu olan var mı acaba? İnternetten epeyce araştırdım ama güncel bir not bulamadım. Paylaşan olursa çok makbule geçer. Teşekkürler..
-
@city-of-justice öffff amma sacmalamissin. Sen il gençlik kollarına falan da üyesindir ha.
-
@city-of-justice
ne eğlenceli adamsın sen ya
Laik İzmir’e Allah’ın laneti ulaştı, yazmayı unutmuşsun. -
@city-of-justice
bu arada nickinin yerli ve milli olmaması düşündürücü ve üzücü -
@hakimeadayadayi not yok ama kanun yeterli olur. YouTube'da A. Nohutcu kanalında hâkimlik kampı videoları yüklüyordu. Kanunla birlikte ikisi yeterli olabilir.
-
@KamuAdayı Bah ararin 155İ
-
@strtmn
şiveyi çözemedim başta. anlamaya çalışıyorum ne yazdınız diye -
Arkadaşlar, Tvs’ye bakmadan girsek çok bir şey kaybeder miyiz? Kesin soru geliyor mu? Çok uzun ve karışık geldi de bana.
-
Konsensuz idari hakimlil kambi videolarini yuklemis medeni usul hukuk u yok galiba bildiginiz guzel anlatan var mi
-
@vamos
bence bakmalısınız hocam. sağlam sorular geliyor idaride tvs ile ilgili. -
@vamos 1 soru bazen gelir bazen gelmez tercih sizin çok vakit harcamak istemiyorsanız sadece gelir vergisi kanununa bakabilirsiniz.
-
@Marsiyal
emin misiniz hocam ben çıkmışlarda can sıkan sorular gördüm de -
@KamuAdayı hocam son 2 senedir Tvs den 1 soru geliyor onlarda gelir vergisinden geldi. Yinede bakmak isteyen baksın tabi. Ben son yılları baz alıyorum çünkü soru tipi değişti ösymnin son zamanlarda.
-
Arkadaslar merhaba. Daha once mulakata kalmis veya konu hakkinda bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi? Kac dogru yaparsak tamam icerdeyiz diyebiliyoruz?
-
@melisss 24-54 300. oldu geçen yıl forumdandı kendisi
-
@Marsiyal sagolun hocam.