21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@KamuAdayı yani, uçurtmaya G3 ile ateş etmek kadar anlamsız cidden bazı şeyler dostum
-
Yanlış anlamadıysam cumartesi günü 20 yaş altı ve 65 yaş üstü hariç bizim için bir kısıtlama yok
-
Cumartesi sabahı otobüslerin çalışıp çalışmayacağını araştıran oldu mu
Çalışması gerekir değil mi aklıma takıldı -
@VİNNİE-JONES
kısıtlama herkes için geçerli haftasonu.
@Hukuksever
malesef belirsizlikle dolu bir durum hocam. genelgeye göre adaylar sadece aile yakınları ile gidebiliyor. bu konuda bilgi almak için ne bakanlığa ne ösym ye ulaşabiliyoruz.
bu konularda ilgili kurumlara ulaşabilen ve bilgi alabilen dostlar paylaşırsa çok seviniriz. -
Arkadaşlar aranızda pozitif ya da temaslı olup başka şehirde sınava girecek olan var mı? Eğer varsa nasıl bir yol izlediniz izin vs. , nasıl gideceksiniz ?
Ya da bu konuda bir bilgisi olan var mı ? -
@KamuAdayı Ya kardeşim sınava giderken aile üyelerimizden birisinin olma zorunluluğu yok. Eğer sınava girecek kişi sokağa çıkma yasağı kapsamı dışında olan aile üyelerinden biriyle gelebilir muaftır diyor. İstersen sınava tek başına gidebilirsin.
-
@city-of-justice
gerçekten mi? beni bu konuda aydınlattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. iletimi tekrar okumanızı tavsiye ederim. aile üyesiyle gitme zorunluluğu olmadığını ben de biliyorum.
benim aracım yok kardeşim. bana refakat edecek bir aile üyem de yok şu an. tanıdığımla gideceğim ben. bu konuda hiçbir açıklama yok sadece aile üyelerini sıralamış diyorum. tanıdıkla arkadaşla başkasıyla da gidebilir mi diyorum. ayaküstü 3k ceza yemeyelim diyorum. da kime diyorum.
genelgeye aday yanında bir refakatçi ile gidebilecektir yazmak bu kadar mı zor. niye aile ile kısıtlanıyor diyorum. ailesi olmayan sınava giremeyecek mi yani diyorum.
bunları demekle birlikte sizi azcık mantıklı düşünmeye ve sakin olmaya davet ediyorum. -
@KamuAdayı Yanında illa ki bir refakatçi ile gideceksen mutlaka aile üyesi olmasi gerekiyor çünkü genelgede aile üyesi ile sınırlamış. Normalde ben gece yolculuğu yapacaktım ama bu yasak yüzünden sınav yerine yürüme mesafesinde otel rezervasyonu yaptırdım. Sen de tercih edebilirsin sıkıntı çekmemek adına. Yasak olmayan saatler içerisinde otelde olmak daha mantıklı.
-
Arkadaşlar sokağa çıkma yasağı cumartesi 20.00’den sonra başlıyor. Sabah saatlerinde yasak yok cumartesi için
-
@mmülkiyelii
emin miyiz hocam? haftasonu 10.00-20.00 arası diyor. cuma 12 den cumartesi sabah 10 a kadar yasak olması gerekmiyor mu -
@KamuAdayı direkt genelgeden kopyalasım hocam.
5- Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaftır. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. -
@mmülkiyelii Kardeşim yarın akşam saat 20:00 itibariyle yasak başlıyor. Cuma akşamı 20:00 ve Cumartesi Saat 10:00 arası yasağın uygulanacağı ilk gün.
-
Cuma 00:00 itibariyle Cumartesi gününü kapsıyor o yüzden yarın saat 20:00 itibariyle yasak başlıyor. Habertürk TV'de dahi öyle dediler.
-
Hocam ilk uygulama 21 Kasım Cumartesi 20.00’den itibaren diyor. Ben okuduğumu anlayamıyorum ya da @city-of-justice
-
Olabilir bu şekilde hocam. Doğru. @city-of-justice
-
![alt metni](![0_1605816555621_0D02777D-A4C4-4A8C-B8ED-7BDAB822A6B2.jpeg](Yükleniyor 100%) görsel url) böyle de bir görsel gördüm. Yine de özür dilerim çok emin konuştuğum için arkadaşlar. Genelge maddesini o şekilde anlamıştım.
-
@mmülkiyelii kalabalık ettim başlıkta bir sürü. Silemiyorum gönderilerimi bir de. Yanlışsa eğer, kusura bakmayın arkadaşlarım.
-
@mmülkiyelii
sizin ne suçunuz var hocam ya. bildikleriniz doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. tüm ülkenin kafası karışıkken size kim ne desin. genelgeye tam olarak ulaşamadım. linkini atabilirseniz sevinirim. -
@KamuAdayı buyurun hocam.
https://www.icisleri.gov.tr/koronavirus-salgini-yeni-tedbirler -
@mmülkiyelii
hocam buldum genelgeyi de bence doğru anlamışsınız. ben de sizin gibi anladım okuyunca. cumartesi akşam 8 e kadar sıkıntı yok sanırım