2016/2 Merkezi Yerleştirme açıklandı!
-
@rlg yok hocam buranın amacı zaten bilgileri paylaşabilmek
-
@aliveli sagolasın
-
@aliveli Tsk'ler.
-
@rlg tekrar burada da cevap verelim: Alımların bir kısmında yedek listeye yer verilirken bir kısmında yedek liste yer almıyor. Tamamen kurumun inisiyatifinde, bu alımda belirlenir mi net bir şey söylemek doğru olmayabilir. Umarım belirlenir çünkü merkezi alımı kazanıp, gümrükte başlayamayacak baya bir kişi olacak gibi.
-
@Antimülakat
Benim arkadaşımda somaya atanmış aynı zamanda gümrük mulaktininda sonucunu bekliyor.Gumruk olursa ona giderim dedi merkezi ataması olduğu için gümrük onu listeden çıkarır diye biliyorum bende. -
@rlg hocam aslında gümrüğün bunu yapma hakkı yoktu açıktan alım olduğu için. Şayet kişi evraklarını atandığı kuruma teslim etmez ise hakkından feragat etmiş sayılıyor, bu durumda gümrük ve ticaret bakanlığını kazanırsa aynı kişi nasıl kabul edilmeyecek anlamıyorum ama sınav başvuru formuna böyle ibare eklenmiş. Uygulanır mı derseniz bence uygulanmaz. Ama atanan aday evrak teslimi yapmış ise bu durumda kurumundan muvafakat alması gerekiyor sanırım GTB'nin demek istediği muvafakat ile de gelme almayacağım diyor. Ben bu şekilde yorumladım.
-
@Antimülakat
Aynen gelme almam diyordur.daha mülakat sonuçlarını açıklamadılar baslayin yazısını yollamadan araştırmalarda merkezi atamada atanmış mı bakarlar ve muhtemelen yazı gonderilmez -
Telefonla arayıp gtb'na soracakti merkezi atamada yerleşenlerin gümrük seçimi ölur mu diye bilgi alınca burda paylasirim.
-
@rlg olabilme ihtimali var, listelerde bu yüzden değişme olabilir. Bunları farazi olarak konuşuyorum belki de sonuçlar açıklandıktan sonra yine bildirimde bulunularak merkezi yerleştirme ile bir kamu kurum ve kuruluşa yerleşenlerin ataması yapılmayacaktır şeklinde belirtilebilir.
-
@Antimülakat
Olabilir tabi.BİR AY önce ya da sonra yapılsa alımlar kurumlar danışarak iş yapsalar madurluk olmaz. -
@rlg süreç yıllardır değişmiyor. Kurum her merkezi yerleştirme öncesi alıma çıkıyor ve her seferinde çakışma oluyor. O konuya bende tam anlam veremiyorum maalesef.
-
@Antimülakat hocam burda paylaştıgınız puanlar ile ibf başlıgı altında paylaştıgınız puanlar kafamı karıştırdı maliye 85.83le mi kapattı diger başlıkta baktım 85.83le alım yapan yer yok ya da ben göremedim aydınlatırsanız sevinirim...
-
@jan hocam 2016/2 alımlarda maliye mezunlarından çoruh üniversitesine atananlardan son sırada yer alan kişinin puanı : 85,83. Maliye bölümüne özgü alım oldukça fazla oldu.
-
@Antimülakat tşkler hocam:)