Hes kodu
-
Kpss lisans için hes kodu almak gerekir mi
-
@Hukuksever evet ÖSYM nin açıklaması oldu. Fakat aday işlemlerine girip hes kodu kısmına tıkla orda ÖSYM kendi otomatik vermiş olabilir. Bende öyle oldu haricen almadım yani kontrol et onu kardeşim.
-
@LioN bu hes kodunu nerde kullanacaz usdat benimde var şuan ais de
-
@Keynesin-Faizi kardeşim şuan bizim kullanacağımız birşey yok. ÖSYM sınav giriş belgelerine otomatik olarak ekleyebilir. Sınav günü gözetmenler falan oradan bakarlar. Hani öyle tahmin ediyorum başka bir açıklama yapılmadı.
-
Ben de hes kodu yok yani almak zorunlu mu ki sınav giriş belgesi çıkana kadar almak mı gerekiyor acaba sonra sorun olur mu
-
@Hukuksever konuyla ilgili pek açıklama yapılmadığı için herkes çok az şey biliyor. Sıkıntıya girmemesi açısından erken almanız daha iyi zaten aşırı zaman alan birşey değil
-
@bykeynes ben şimdi hes kodu aldım ama orda blokeli yazıyor ne anlama geliyor acaba
-
@Hukuksever belki hasta birinin hes kodudur hocam yarın kesin ösym yi arayın derim
-
@bykeynes, içinde söyledi: Hes kodu
@Hukuksever belki hasta birinin hes kodudur hocam yarın kesin ösym yi arayın derim
Bloke şu anda görünmüyor da benim aklım karıştı bu işte
-
Sizin de ösym ye yazdığınız kod osym tarafından blokeli yazıyor mu e devlette kodun detayında bakabilir misiniz
-
@Hukuksever bende öyle bişey yazmıyor hocam
-
@Hukuksever ösymnin bana atadığu kod da blokeli görünüyor edevlette. Ama kendi ürettiğim kodda bir sıkıntı yok.
-
Kendi oluşturduğum kodu ösym aday işlemleri sayfasına ekledim. Ona da edevlette bloke geldim. Anlamak mümkün değil..
-
@başarısız herhalde silemiyoruz artık ondan dolayı blokeli diyor
-
@Hukuksever küçük bir araştırma yaptım. Kurum hes koduna silinmemesi için bloke koyuyormuş. Sıkıntı yaratan bir durum yokmuş hocam:)
-
@başarısız hocam ben de aynısını yaptım 2hes kodu yazıyor su an sınava girerken sıkıntı olur mu?
-
@Hilalitoo yok hocam herhangi bir sıkıntı olmuyor. Onun üstüne yaklaşık 3-4 sınava girdim
-
@başarısız hocam çok teşekkür ederim içim rahatladı şu an .korktum acaba 2 tane hes kodu girdigim için problem olursa diye. Çok teşekkür ederim tekrardan