KPSS A İşletme Hk
-
Merhabalar,yaklaşık 10 aydır p48 puan türü ağırlıklı çalışıyorum, 2020 Kpss A da işletme bölümünden çalışılması gereken yerler yada okumadan girme dediğiniz kısımlar, tavsiyeleriniz varmı acaba .
bu yıl ilk defa gireceğim için çok tecrübesizim bu konuda. yüksek bi YDS puanı ile işletmeye de son düzlükte bakmakta fayda olabilir diye düşündüm fakat nereye yoğunlaşacağıma dair bir sağlıklı bir bilgi bulamdım -
Pegem yayınlarının öğrencinin ders defteri diye bir özeti vardı işletme için ben ondan çalışmıştım girerken 22 D 10Y yapmıştım. İsterseniz ona bir bakabilirsiniz.
-
p25 puan türünü etkiliyor, bu puan türüyle bir çok kurum çağırıyor, sgk denetmenliği de dahil.
-
@cnkn SGK denetmenleği puan çeşitleri
KPSS P23 KPSS P40 KPSS P42 KPSS P47
Sanırım il göç ile karıştırdınız
-
@Keynesin-Faizi p23 yerine p25 yazmışım. sağolun dikkat etmemişim.
-
Sanırım bu yıl başında Cumhurbaşkanlığı Strateji Uzman yardımcılığına da p25 ile başvurmuştum İşletme bölümü için.
-
Son yıllarda atama o kadar azaldı ki ben direk YDS öneriyorum. Gerçi yıllardır YDS öneriyordum. Sadece YDS sayesinde KPSS puanı oldukça düşük olan o kadar çok dostumuz atandı ki. Tek farkları YDS olayını bitirmiş olmalarıydı.
-
@Antimülakat ilgöç alır mı bu sene yine
-
@Keynesin-Faizi epi topu 20-30 kişi alıyor
-
@Antimülakat ne günlere kaldık...
-
@Keynesin-Faizi valla bitirdikçe bitirdiler İİBF'yi. En son İŞKUR'a yönlendirme durumları başladı.
-
@Antimülakat hocam nerelere atandılar mesela .Ben de yds puanı da var ama ben dişe dokunur bi ilan göremedim bu sene .Ben mi kaçırıyorum bu ilanları bilmiyorum ki.
-
@ekeblad hocam yanlış anlaşıldı sanırım. İŞKUR un iş ve meslek bulma başvuruları var. Herkesin başvuru yapabildiği kasdettiğim onlardı
-
@Antimülakat ben de yds leri vardı ve düşük puanla atandılar dediğinize yazmıştım
-
@ekeblad yok hocam haklısınız son iki yıldır YDS eklemekte yeterli olmadı. Ama 2020 için çok daha fazla umutluyuz. Bakanlıklarda çalışmalar devam ediyor covid azizliği olmaz ise bu sene alımların yoğun olacağı bir yıl olacak diye ümit ediyoruz.
-
@Antimülakat inşallah hocam yds puanım da var kpss de iyi ama ancak yılda 1 sınava girebiliyorum .yazık gerçekten .