Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer
    Baskent Kariyer
    • Sermaye Piyasa Kurulu Bilişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Hk.

B

Arkadaşlar bu sınava girecek olan ya da daha önceden giren var mı?

KAMU PERSONELİ
    • Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı 2021 Agustos Eğitim

B

Arkadaşlar eğitimle ilgili burdan devam edelim isterseniz.

Eğitim hakkında bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir mi?

KAMU PERSONELİ
    • BİGFOUR SÜREÇLER

B

Merhaba arkadaşlar bigfour denetim şirketlerinde 2 hafta önce müdür mülakatlarına girdim. Hala geri dönmediler.

Aranızda dönüş alan ve partner mülakatına davet edilen oldu mu?

KAMU PERSONELİ
    • Hazine maliye bakanlığı banka promosyon miktarı

T

Arkadaşlar merhaba,Hazine Maliye bakanlığındaki merkez uzman yardımcılarına verilen banka promosyon miktarı ne kadar,tek seferde mi veriliyor,hangi bankayla anlaşma var.Bilgisi olan var mı

KAMU PERSONELİ
    • Hazine Maliye Bakanlığı banka promosyonu

T

Arkadaşlar merhaba.HMB merkez uzman yardımcılarına verilen banka promosyonu yaklaşık olarak ne kadar,tek seferde mi veriliyor,hangi bankayla anlaşma var.Bilgisi olan var mı

KAMU PERSONELİ
    • Hazine maliye bakanlığı banka promosyon miktarı

T

Arkadaşlar,merhaba.HMB'deki uzman yardımcıları için verilen banka promosyonu yaklaşık ne kadar?Tek seferde mi veriliyor?Bilgilendirirseniz sevinirim

KAMU PERSONELİ
    • Taşra Uzman Yardımcısı Maaş Zammı Ne olur ?

K

Ne kadar artar arkadaşlar yüzde 7 gelir mi

KAMU PERSONELİ
    • Mahalli İdarelerin İlanı

M

Merhabalar.
      Açılan mahalli idare memur kadro ilanlarında "kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesi" şeklinde ifade yer almakta. Üstelik ilk defa atanacaklara dair yönetmeliğe dayanarak bu ifadenin kullanılmasına anlam veremedim? Ne demek bu? Diğer sorumlu tutulan sözlü sınav konuları zaten mesleki yeterlilik ile ilgili değil mi? Üstelik bu mesleki ve uygulamalı bilgi yetenek ölçümü kısmı sözlü sınavın %40 ini kapsamakta. Yani asıl kazandıracak kisim.Nette araştırdım bu ifadeye dair bilgi bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

KAMU PERSONELİ
    • 2021 yılı RTÜK PERSONEL ALIMI HAKKINDA

N

https://twitter.com/ibrahimuslu55/status/1325013275428401152?s=21
      Bu post ile Rtük 2021 personel alımı ile alakalı kuruma başvurmak isteyenler ile bir interaktif yapılıyor. Katılım sağlanmalı diye düşünüyorum

KAMU PERSONELİ
    • Vakıf Katılım İnsan Kaynakaları Mülakatı /watsapwebde video konferans yapıla biliyor mu

B

Selam arkadaşlar mülakat watsaptan yapılaak diyor. Watsapwebde açamadım görüntülü konuşma. Giren varmı nasıl yaptınız mülakatı

KAMU PERSONELİ
    • VAKIF KATILIM MT PROGRAMI

B

bilgisi olan, bu haftasonu sınavı var

KAMU PERSONELİ
    • Fatih Belediyesi Memur Alım İlanı -2020

U

Merhaba arkadaşlar Fatih belediyesine başvuran var mı aranızda?

KAMU PERSONELİ
    • Kadro onayı ne demek?

I

Arkadaşlar, 'kadro onayını bekliyorum, onay geldiği anda ilerleyebileceğiz' ne anlama geliyor tam olarak ?

KAMU PERSONELİ
    • Belediyelere memur alımları

G

Arkadaşlar belde alımlarına başvuru yapan var mı yoksa KPSS ye mi odaklandınız? Bazı başvurular birebir olması gerekiyor.

KAMU PERSONELİ
    • SINAV ÜCRETİ YARDIMLAŞMA BAŞLIĞI

S

Öncelikle herkese merhaba, hayırlı ramazanlar
      Öğrencilik zamanından beri bu forumu takip eden birisiyim ( Facebook grubuna da ilk katılanlardanım).
      Sınavlara hazırlanırken buradaki arkadaşlarla çok fazla fikir alışverişi yapmışımdır. Çok fazla duyum haberi okumuşumdur.

Uzun zamandır sınavları takip etmiyorum. En yakın sınav ne zaman bilmiyorum ancak gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşın gireceği bir sınavı ona hediye etmek isterim.
      Forumdan benim gibi faydalanmış olup iş sahibi olan arkadaşları da bu hediyeleşmeye davet ediyorum.

Lütfen gerçekten durumu olmayan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Başkalarının hakkına girmeyelim.

Sağlıcakla kalın ✋

KAMU PERSONELİ
    • Ortaöğretim kpss ile mülakatlı ile alınan memur alımı

Z

Arkadaşlar merhaba ortaöğretim kpss puanı ile mülakatlı memur alımı oluyor mu beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim

KAMU PERSONELİ
    • CB Finans Ofisi istanbul Part time 2020 İşbaşı

Y

Selamlar arkadaşlar. 25 şubatta olumlu mailler atılmış. Ben aradığımda 1 mart is başı demişlerdi. 5 martta aradım. Güvenlik soruşturmaları devam ediyor dediler. Sürec hakkında bilgisi olan var mı?

KAMU PERSONELİ
    • KURUM DEĞİŞTİRME

O

Ben Seçim Müdürü olarak görev yapmaktayım,kendi memleketimden uzakta olmam ve rotasyona tabi olmamız yüzünden kurum değiştirmek istiyorum...
      Geçiş yapmak istediğim kurumda da şube müdürü olarak başlama şansım varmıdır ve maaş durumu nasıl olur artar mı azalır mı?
      Bir arkadaşım müdür kadrosunu almışşın,eğer torpilin sağlamsa şube müdürü olarak başlayabilirsin dedi ama bende torpil falan yok...
      Bu konulardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

KAMU PERSONELİ
    • T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Personel Alımı

North remembers

Sayın bakan twitterdan paylaşım yapmış forumda başlığı göremedim açmak istedim ilgililere duyrulur 🙂
      Kalkınma Ajanslarımızı daha da güçlendiriyoruz.

125’i uzman olmak üzere, 191 yeni çalışma arkadaşı arıyoruz.

✅İİBF Fak.
      ✅Mühendislik Fak.
      ✅Şehir Planlama
      ✅Hukuk
      ✅Sosyoloji

📝Sınava başvurmak için:
      https://t.co/iC4I62Rxzl

📎Detay:
      https://t.co/CVyGV8XtrN

KAMU PERSONELİ

Belediyelere memur alımları

KAMU PERSONELİ
    belediyelere memur alımları
    2
    5
    194
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      gb2020 Son düzenleyen:

Arkadaşlar belde alımlarına başvuru yapan var mı yoksa KPSS ye mi odaklandınız? Bazı başvurular birebir olması gerekiyor.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        snowpatrol Yasaklı @gb2020 Son düzenleyen:

@gb2020 birebir derken ayrıca hangi beldeler bunlar hocam?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • G
          gb2020 @snowpatrol Son düzenleyen:

@snowpatrol İsimlerini hatırlamıyorum ama neredeyse her hafta ilan yayımlanıyor. Bazı belediyelere zabıta memurluğu için direkt gidip başvuru yapmak gerekiyor bunu ifade etmek istedim. Belediyelerden başka şehirlere geçiş biraz zor olduğu için geri tutuyorum kendimi açıkçası. Fakat başka ilan geldiği de yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Başvuran var mı?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            snowpatrol Yasaklı @gb2020 Son düzenleyen:

@gb2020 o antalyada ki ilana başvuruda bir şeyi anlamadım 2 gün süre vermişler zaten postadaki gecikmelerden mesul değiliz demiş nasıl olacak o email ile de başvurulur mu tam anlamadım sistemlerini email ile olsa nufüs cüzdanı onayı vesaire diyor benim puan da 77 idi demez heralde herhangi bir program demiş

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • G
              gb2020 @snowpatrol Son düzenleyen:

@snowpatrol tam anlaşılmayan ilanlar. Öyle yerler düşük kapatır hocam. KPSSye odaklanmak lazım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti
              Tercihini Yap | Devlet Kredileri