Zonguldakta yasayanlar
-
Merhabalar arkadaslar zonguldakta yasayanlar varsa bikac sorum olucak yardımcı olabilir misiniz
-
@ucanbalon 1 yıl yaşamıştım?
-
@snowpatrol nasıl bi sehir hava kirliliği cok fazla mı sosyal hayat nasıl ucuz bi sehir mi biraz bahsederseniz sevinirim tayin istemeyi düşünüyorum da
-
tayini merkez için istiyorsan geçtiğimiz yıl şehrin büyük kısmı doğalgaza geçiş yaptı, kömür tozu baya azaldı ama yinede havası çok da temiz değil. konut ve ulaşım açısından pahalı. dışarıda yemek yiyen biriysen zonguldak mutfağı vasattır. sosyal hayat "0" merkezde sahil hariç bir şey yok. 2 avmsi var.
ereğli'yi bilmiyorum ama sosyal hayat açısından daha iyi bir yer. -
@ucanbalon kışın çok sisli oluyor dondurucu soğukla karşılaşmadım kar yağdığı oluyordu bir aralar sonbahar ve ilkbaharda muson yağmurları gibi sürekli yağmur yağıyordu baya sis de oluyor sabah bir bakmışsın sisin içindesin ama iyiydi sonbahar kış ve ilkbaharı mayıstan itibaren ise çok nemli oluyor ekim nisan arası güzeldi hava kirliliği evet var özellikle yukarı tepelere çıktığında gecekondulaşmanın olduğu yerderle bariz bir şekilde kömür isi ve is kokusu sislilik de artıyor merkezde daha az ama havası kirli gibi güzel ev yemekleri yapan ama biraz pahalı bir iki güzel mekan var ama öyle kebap döner uslü şeyleri bulmak zor mutfağı iyi değil deniz fenerinin oralarda bir yer var ızgarası yanıyorsa orası iyi olabilir üniversite tarafları ve kozlu taraflarında avmsi var demirparktı adı sanırım fena değil ünililer oralarda takılıyor merkezde esnafı kolay kolay pazarlık yapmaz tok satıcılar şimdi nasıl bilmiyorum 3 yıl önceden konuşuyorum çok bir alışveriş yapmadığım için tam fiyat konusunu hatırlamıyorum ama normalde çoğunlukla metropol şehirlerde yaşamış biri olarak oralara göre pahalı bulduğum kalemler olmuştu evet sanki biraz pahalı bir şehir ama süpermarket fiyatları Türkiye ortalaması standartındadır demirpark avmsindeki mağaza fiyatları zaten her yerde aynıdır çoğu dönem taze balık bulabilirsin kozlu tarafına giderken balıkçıların olduğu liman var çoğu hafta sonu tek tük balıkçılar oluyor balık bulabilirsin taze oluyor merkezde dolmuş durağı var heryere gidiyor sanırım onların fiyatları metropol şehirlere göre ucuzdu güneşlilik oranı düşük olduğu için d vitamini ilacı kullanımı yaygın heralde 4 5 yıl kalsam bende de d vitamini eksikliği başlardı hastanesi iyi temiz ve çok yoğun olmuyor oturduğum deniz manzaralı bağımsız salonlu ev ile metropollerdeki evleri karşılaştırırsam oralara göre daha ucuz gibi ama sizin geleceğiniz yere göre nasıl olur bilemiyorum işte güzel olarak denizi var manzarası var sinop taraflarına giden yolda plajı var onun dışında da sosyal hayat açısından ise pek bir hareketlilik yok gibi
-
@snowpatrol cok yardımcı oldunuz hocam tesekür ederim
-
@cnkn cok tesekür ederim