VAKIF KATILIM MT PROGRAMI
-
bilgisi olan, bu haftasonu sınavı var
-
@BuzDevriSid sınav için size mail mi geldi?
-
Bende başvurmuştum ama mail falan gelmedi
-
@BuzDevriSid bu haftasonu sınav olması çok saçma ayrıca. Kpss var...
-
bana da mail geldi ancak 6 eylül gecesine kadar diyor. kpss olduğunu bilmiyorlar mı anlamak güç. sınavdan çıkınca bunu halledicez mecbur. bir de aşamalarda speaking test demişler. zor bir süreç olacak sanırım.
-
Arkadaşlar selam, bana sadece sürece devam etmek için sitemize detaylı öz geçmişini girmeni istiyoruz diye bir mail geldi ki zaten sitelerinde detaylı öz geçmiş doldurmuştum. Sınav vs ile ilgili ikinci bir mail de almadım. Bu maili alan var mı ?
-
Sanırım süreci özel bankalar gibi yürütüyorlar. Herkesin aynı anda ilerlemiyor. Aşamalarda özel bankalardaki gibi.
-
Birde çok ilginç ben başvuru yaptıktan sonra ilan kapatıldı
-
@Ozzy bana dün özgeçmişimin onaylandığına dair mail geldi. Bugün de online değerlendirme süreci maili geldi pazartesi 12.00a kadar tamamlanması gerekiyormuş.
-
Aramızda Boün mezunu varsa onu alacaklar bence.
-
@M9464 tyazım hatası mı? hangi bölüm mezunlarını
-
@BuzDevriSid Boğaziçi Üniversitesi demek istemiştim. Sadece şaka yapıyordum.
-
@M9464 e ben de bilkent mezunuyum ama mail gelmedi?
-
@Ozzy Ben ne boün nede bilkent mezunuyum banada gelmedi.
-
ben ilana hem linkedinden hem kariyernetten hem kendi sitelerinden başvurmuştum. Bana geldi. Ama gelmeyen çok kişi var. Büyük ihtimal aynı anda ilerletmeyecekler süreci
-
genel yetenek-ingilizce sınavını yapan var mı? kamera açık mı çözüyoruz?
-
kamera açık. girdiğinde bilgilendirmeler yazıyor
-
@yamushma aynı durum bende de oldu
-
hafta sonu haricinde sınav daveti alan veya bildirim alan varmı? Sınav davetiş gelmeyenler süreçten elenmiş mi oluyor yani bilgisi olan?
-
video mülakat daveti alan var mı