2020 kpss giren sbky mezunları
-
Sınav nasıl geçti ne kadar alım olur tahminleriniz nedir
b alımları kaçla kapatır -
@Hukuksever şimdiden geçmiş olsun Allah sana sabır versin sbui bitirdiğim güne lanet eden biri olarak Sbky de onun laciverti 2 yıllık kpss atamasının en sonuncusunda bile 86 87 88 lerde seyrediyor kapanışı o da en iyi ihtimal ilk alımlar 95 lerde kapatıyor bu kpssye girmedim nolur yorum yapamıyorum ama her zaman diğer iibf bölümlerine göre sbui sbky en dezavantajlısı oluyor sınav zor da olsa kolay da olsa bu dezavantaj değişmiyor çünkü kısıtlama yapıyorlar iktisat maliye mezunu her yere başvuruyor sbui sbky nin başvurduklarına da başvuruyorlar ama sbui sbky başvuramıyor bu sınavda da duyduğum kadarıyla Türkçeyi yapamasınlar diye hazırlamışlar ne desek boş çaresizce yaşayarak göreceğiz artık
-
@snowpatrol evet dezavantajlıyız farkındayım belki bu kpss de olur diye umut etmek istiyorum
-
@Hukuksever iyi geçtiyse neden olmasın en az 88 89 civarında alırsanız 2 sene içinde yüzde 90 atanırsınız ama ilk atamalarda imkansız o puanlara 95 96 olacak ki o zaman en az zaten 95 ve üstü alan kişi de hangi bölümden olursa olsun yüzde 99. 9 atanır inşallah iyi puan alıp atanırsınız
-
@snowpatrol hayırlısı ama çok zor
-
Sbky özel kaç kişilik alım oluyor
-
@Hukuksever tam sayı olarak bilmiyorum ama memurlar nette kpss robotları var oradan geçmiş yıllara atamalar yönelik sayfaları açıp bölümlere göre kadro sayısını sayabilirsiniz bir aralar bakmıştım unuttum şimdi ne desem yanlış olur