2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
KVKK da 40 gündür falan açıklamıyor. Onlar da bekliyorlar.
-
@sbky1 valla hocam orada çalışan arkadaşım "hevesleniyorsun ama beklediğin gibi çıkmayacak" kurum demişti. sebebini sordum ama kendisi memnun değilmiş. o yüzden ben daha girmeden kendimi yüksek beklenti içine sokmuyorum aynını tavsiye ederim. diğer kurmlardan farklı dediniz ya ona binaen dedim
-
@hpolitics Hocam benim de çalışan arkadaşım vardı. Onunla konuştum. Çok beklentin olmasın demişti. O da çok memnun değildi. Kurumsallık oturmadığı için kuruma genel olarak kaos hakim demişti. Bence de beklentileri yüksek tutmamak lazım.
-
@sbf11 biz düzeltiriz hocam
-
@hpolitics İnşallah diyelim hocam
-
@hpolitics açıkçası benim büyük beklentim yok ama birden fazla kurumun bir araya gelmesiyle oluştuğu için bir kurum kültürü ve aidiyeti tam olarak oluşmamış olabilir. Bence de yeni bir kurumsal kimlik çalışmasına ihtiyacı var, iletişimci olarak beni alırlarsa yeni arkadaşlarla birlikte çözeriz bu işleri
-
bu tartıştığımız şey aslında genel olarak kamu kurumlarında eksik olan birşey, bazıları çok iyiyken bazıları kötü, bu durumu tamamen düzeltmek için aslında iletişim başkanlığının önemli bir misyonu var, ancak önce kendinden başlamalı anladığımız kadarıyla
-
@belhanda Aynen öyle hocam. Durum tam olarak bu. Kurumsal kimliği oluşturmak için neler yapılıyor, yeni öneriler nasıl karşılanıyor, bunları da öğrenmek lazım tabi. Yoksa kuruma girdiğiniz zaman elinizin kolunuzun bağlanması durumu da oluşabilir. Kurumun da gelişime aç olması özellikle amirlerin gelişimi teşvik etmesi gerekiyor.
-
@sbf11 bunu bir marka yönetimi süreci gibi düşünüp tek tek ele almak lazım işte; kimlik, davranış, felsefe, kültür, iletişim gibi ayrı alt başlıklarda tanımlanması lazım; güçlü Türkiye markası isteniyorsa bir marka denkliği oluşturur gibi düşünülmeli, yoksa ortaya çıkan hep eksik olur.
-
@belhanda Kuruma girip de bunları deneyimlemek nasip olur umarım
-
Açılandı.
-
açıklandı arkadaşlar maalesef elenmişim kazananlara hayırlı olsun
-
Ne zaman güldü ki yüzümüz. Kazananlara hayırlı olsun. Allah'a emanet olun arkadaşlar.
-
Benim olmuş arkadaşlar. Ama vallahi sevinemiyorum. Keşke burada emek veren herkesin olsaydı
-
olmamış benim de.
-
Hazine ve maliye uzman yardımcılığına başvurmuş olup burayı kazanan var mı aranızda? Hazine mülakatina katılmayı düşünüyor musunuz yine de?
-
İletişim Başkanlığı önce mülakat yapmayı öğrensin sonra alım yapmaya başlasın. Kısaca görüşüm bu.
-
Kazananlarda asil mi yaziyo ben de yedek 3 atanmaya hak kazandiniz yaziyo bu ne demek
-
@sbf11 hocam asil mi yaziyo
-
Benim de olmamış arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum