2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@siyaset-bilimci açıklanır umarım en yakın zamanda. Ama telefona bakınca da zaten bazı kalıp cevapları tekrarlıyorlar. Personel de bilgi sahibi olmayabilir. Bu veya başka bir iş olduğunda inanın bu süreçleri hatırlamayacaksanız bile. Şu an işi olmayan ya da mezun olur olmaz işe başlayamayan hemen herkes geçiyor bu süreçten. Yalnız değilsiniz Umarım olur olmazsa da gönlünüzce başka bir iş olur. 3 yıl 3 saatmiş gibi gelir dönüp bakınca. Naçizane siteye günde bir kere bakmanızı öneririm. Tabi tercih sizin
-
Yine küçük bir yokladı kalp
-
@keynesinvarisi yönetim hizmetleri çalışıyoruz diyor
-
@3pruu ah bir de şu telefonlara bakma lütfunu gösterseler:)
-
Şu tercüman alımı süreci bitse de bir rahatlasak
-
@keynesinvarisi bu cuma sanirim 30 iş günü oluyo yanlis hesaplamadiysam.demi hocam
-
@beirutde evet tam 30 iş günü.
-
@keynesinvarisi bi de mail atayim dedim bakarlarsa
-
cuma da açıklanmazsa başkanlığın önüne zincirleriz kendimizi
-
Maalesef sanki Aralık ayına kalacak gibi arkadaşlar. Kendimce beklentim 4 Aralık. Sonrasına bakacağım artık.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Maalesef sanki Aralık ayına kalacak gibi arkadaşlar. Kendimce beklentim 4 Aralık. Sonrasına bakacağım artık.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
@3pruu Maalesef hep başkalarına çalışıyorlar ama
-
@keynesinvarisi benim tahminim de aralık ilk hafta şeklindeydi. İnşallah daha erken alırız tabi.
-
Ya Sabır
-
@beirutde bu süreçler bizi kâmil insan mertebesine çıkaracak gibi sabr hocam
-
@hpolitics durum onu gösteriyo hocam
-
kurumu bu hafta arayan olmadı sanırım. Keynes hocam salı günleri arıyordu genelde, o da umudu kesti galiba
-
@jabs hocam ben 2 gündür arıyorum.açan yok .bi daha da aramıcam
-
@jabs Açmıyorlar hocam. Suratıma bile kapattılar bir kez. Sanırım yalnız kalıp kafa dinlemeye ihtiyaçları var. Biraz ara verdik.
-
Arkadaşlar benim bir arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre süreç daha uzayacak gibi görünüyor. Henüz onay gelmemiş, birkaç haftayı bulabilirmiş kesin tarihi bilen yok dedi. Bu haberden sonra ben beklentilerimi minimuma indirdim.