2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@SBF11 teşekkür ederiz hocam
-
@SBF11 teşekkür ederiz
-
@SBF11 teşekkürler hocam
-
0 (312) 590 27 66 Son duyurudaki yeni numara arkadaşlar. Maalesef ketum olan personel. Bilgi vermedi bir gelişme yok dedi Birkaç gün arayla sorarız artık.
-
@keynesinvarisi gecen sefer de hep ayni seyleri soyluyolarsi zaten: )
-
@beirutde Evet sonu 12 ile biten numaradaki personel bilgi veriyordu bir tek.
-
Başka bir kişiyle konuştum. Geçen seneki gibi uzamayacak dedi. Yani iki farklı kaynak da uzun sürmeyecek, yakında açıklanacak dedi arkadaşlar .
-
@SBF11 teşekkür ederiz. Bu hafta gelir mi sizce arkadaşlar?
-
@senadogan Bu hafta belki olmaz ama haftaya çok yüksek ihtimalle sonuç açıklanacak.
-
bu hafta bitimiyle 1 ay olucak galiba. onumuzfdeki 15 gün icinde ben de bekliyorum aciklanmasini
-
Ben de farklı bir kaynaktan aynı doğrultuda cevap aldım şimdi arkadaşlar.
@SBF11, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Başka bir kişiyle konuştum. Geçen seneki gibi uzamayacak dedi. Yani iki farklı kaynak da uzun sürmeyecek, yakında açıklanacak dedi arkadaşlar .
-
@keynesinvarisi teşekkürler. İnşallah en kısa zamanda açıklanır da bu stresimiz son bulur
-
@senadogan Rica ederim. İnşallah.
-
@SBF11 hocam sağolun. bugün tercümanlık sınavıyla ilgili açıklama geldi, taşınma süreci ne durumda bilmiyoruz ancak alımlarla ilgili süreç devam ediyor demek ki, o yüzden bizimki de yakında gelecektir diye ümit ediyorum.
-
Tüik mülakat sonuçları az önce açıklandı. Yaklaşık 40 gün sürdü. Bizimki de yakındır
-
@belhanda tasinma derken?
-
@john-hicks Bina değiştiriyor kurum.
-
Bu taşınma işi sonuçların açıklanmasını ne kadar etkileyebilir ki? Yani liste üzerinde çalışan idareciler taşınırken eşyaların ucundan tutmuyordur heralde:) düşünsenize Fahrettin başkan nakliye kamyonun önüne oturmuş yolu tarif ediyor:)
-
@siyaset-bilimci Ahaha Hocam belki de kuruma kabul edilecek arkadaşlar taşınma işlemi bittikten sonra göreve başlayacaklar. Eğer böyle bir durum varsa sonuçlar geç açıklanabilir. Ama uzun sürmeyecekmiş zaten açıklanması. Yani bu ihtimal devre dışı
-
Geçtiğimiz yıl sonuçların saat kaçta açıklandığını bilen var mı ?