2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@belhanda evet hocam ben de böyle biliyorum.
-
@SBF11 evet o da bayadır sürüyormuş, bürokrasi yavaşlamaya bahane bulduğu anda affetmiyor hocam maalesef
-
Herkese selam,
Aylardır ne kadar denediysem de üye olamadım chrome'dan. Şansa mozilladan denemiştim oldu. Kurum bildiğim kadarıyla yeniden yapılandırılırken maaş artışına ilişkin dedikolar deniyordu. Hatta dışardan naklen gelen eski MSB, Spor, YİH kökenli uzmanlardan bazıları da bu motivasyonla gelmişti diye biliyorum. En son bir de döner sermaye kurulmuştu. Benden çok daha iyi bilen arkadaşlar vardır bu sayede ek bir ödeme yapılabilir heralde diye düşünüyorum. Son olarak da kazananlar 3 daire başkanlığından birine gider. Hayırlı olsun.
-
@uzakufuklar evet ben de diger kurumlardan maas fazla diye gecenleri duymustum. ama yogunluk nedeniyle bi kismi geri dönmus sanirim eski kurumlarina: ) hangi 3 daire baskanligi hocam
-
beirutde hocam çok ilginç bir haber. Geri dönüş olabiliyor mu öyle ? Hangi kurumdanmış acaba gidenler çok merak ettim. Ben ifşa olmasın ama bir kurumdan gelen arkadaşların pek aradıklarını bulamadıklarını biliyorum birinci elden. Dili iyi olanlar ve uluslarcılar (ki girenlerin çoğu böyle herhalde) star daireye giderler Enformasyon Dairesine. Kriz yönetimi dairesi ne durumda onu bilmiyorum muhtemelen oraya da benzer profilde arkadaşlar gider. Geri kalanlar da Basın Yayın Dairesine. Uluslar dışındaki arkadaşlar da yanlış anlamasın ben tüm bölümlerdekilerin son derece kalifiye olduğunu düşünüyorum ama kurumun faaliyet alanı ve çalışmalarına bakınca böyle olur diye düşünüyorum.
-
Enformasyon ne yahu BYEGM'de kalmışım Kamu Diplomasisi olacaktı.
-
@uzakufuklar tam kesin konusamiyorum hocam. baska bir bakanliktaki uzman tanidigim bu minvalde bişey söylemisti. kurum yeni oldugu icin oturmasi biraz zaman alicak sanirim
-
Hocam aslında kurum eski (BYEGM) ben öyle çok radikal bir değişiklik yapıldığını düşünmüyorum. Daha güçlü ve prestijli oldu ve faaliyet alanı genişledi. Dönerden ben artış bekliyorum kazananlara hayırlı olsun. İçeride tanıdıkları olanlar zaten teyit ederler döner ve maaş artışını.
-
@uzakufuklar Siz de mülakat sonucu mu bekliyorsunuz bizim gibi ?
-
@uzakufuklar iyi bir iletişimciye ihtiyaçları vardır umarım
-
@keynesinvarisi hocam bir zamanlar BYEGM'de çalışmıştım yeri bende ayrıdır ve bir arkadaşım da girdi ondan takip ediyorum. Dün eski binanın tabelasız halini görünce içim de bir cız etmedi değil. Yeni bina da uzay üssü gibi. Hocam nickten sanki sizi TCMB tatmin eder gibi
@belhanda eski uzmanlardan çok sağlam iletişimcileri (doktora yapan, ilef-istanbul vb. gibi köklü iletişim fak. mezunları) yollamışlardı kurumdan. Sonradan da çok az iletişimci aldılar. Ben ihtiyaç olduğunu biliyorum. Hele ki ingilizceniz iyiyse iletişim+yabanci dil kombinasyonu az olduğundan şansınız çok olur. -
@uzakufuklar ingilizce fena sayılmaz ama fransızca daha iyi seviyede, bakalım bu kombinasyon yeterli olur mu göreceğiz
-
Yeni bir gün, var mı yeni duyumu olan?
-
@siyaset-bilimci benim beklediğim haber gelmedi maalesef. Bu hafta açıklayacaklar diye düşünüyordum ancak perşembe gününe kadar elimiz boş bekledik. Benim pek bir ümidim kalmadı artık bu hafta için.
-
@siyaset-bilimci tekrar arasak mı başka numara var mı elinizde?
-
@3pruu siz dun hangi numarayi aramistiniz hocam 0312 590 27 66 bunu mu
-
@3pruu son ilandaki numaradan başka numara yok maalesef. Sadece merkez santral sanırım 0312 590 20 00 numarası var ama burdan ulaşmak kolay olmayabilir. Eski adresteki numaralara zaten hâlâ ulaşılamıyormuş
-
@3pruu ama hocam bence aramayın, öğrenebilirsek başka yollardan öğrenelim. Oradaki personeli de işlerinden soğutmayalım
-
@siyaset-bilimci başka nereden ögrenicez hocam elimiz kolumuz o kadar uzun olsa zaten ohoo:)
-
@beirutde o zaman aramaya devam