2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
e ben gırıyorum vpn den dolayı mı acaba
-
@siyaset-bilimci sakin olabiliriz, site düzeldi açıklama yok
-
@siyaset-bilimci Aklıma eski mülakatlar geldi. Ankara'daki arkadaşlar gece çıkar bakanlığın önüne giderlerdi. Personel Genel Müdürlüğü katının ışıkları yanıyorsa umutlu bekleyiş başlardı. Güzel heyecanlar bunlar. Daha birkaç kez yaşarız gibi geliyor bu heyecanları
-
@keynesinvarisi @siyaset-bilimci İnşallah kuruma girer de başka bir yerde gene böyle beklemezsiniz arkadaşlar. Çekilecek çile değil bu.
-
@keynesinvarisi ahaha evet hatırlıyorum forumda o günleri o zaman dışarıdan takip ediyordum 2017 sınavı için inanılmaz günlerdi heyecanla herkes ışıkları beklerdi
-
Mülakatım iyi geçmiş olsaydı kafayı yerdim beklemekten, bazen iyi ki kötü geçti diyorum.
-
@sbf11 Bu kaçıncı çile bir bilseniz
-
@sbf11 siz herhangi bir kurumda çalışıyor musunuz hocam şu an
-
@siyaset-bilimci Yok hocam bu benim ilk mülakatımdı. Yeni başladım ben bu işlere.
-
@keynesinvarisi Kaymakamlıkları beklemek özellikle zor olmuştur, tahmin edebiliyorum.
-
@siyaset-bilimci Gerçi şimdi ışıkları hiç sönmüyor Bakanlığın
-
@sbf11 Bir de gece 1 buçukta açıklama adetleri vardı ki uyku da uyutmuyorlardı. Bir tek geçen yıl 10'da açıkladılar o da gece yasak başlıyordu
-
@keynesinvarisi Tatlı bir heyecanı da var gibi böyle anlatınca.
-
@sbf11 Belki mülakatı geçen arkadaşlara sorsanız çok tatlı heyecanlardı diye anarlar. Ama benim için 3 kez yaşamak zorunda kaldığım çekilmez bir çileydi tavsiye etmem
-
Yine gitti son duyuru dalga geçiyorlar bizle
-
@keynesinvarisi Haklısınız hocam.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Yine gitti son duyuru dalga geçiyorlar bizle
Duyuru duruyor bende. Varlık Fonu ile alakalı bir duyuru değil miydi?
-
@SBF11 Geri geldi şimdi. Bende iki seferdir böyle oluyor.Belki benim bağlantımda bir sıkıntı vardır.
-
@keynesinvarisi bende de var aynı durum sürekli gidip geliyor
-
@keynesinvarisi Şu an duyuru yok gözüküyor. Bir sıkıntı var sitede. Ya da duyuru ile alakalı çok ciddi bir kararsızlık söz konusu. Resmi Gazete'de yayımlanmadan Başkanlığın sitesinden yayımlanması sorun olmuştur belki. Tamamen uydurdum ama.