2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Merhabalar, geçtiğimiz dönem sınavlara ben de girmiştim ancak mülakata kalamamıştım. O zamandan beri takip ediyorum forumda yazılanları, yeni alımları da bekliyorum bu arada. Umarım bir an önce sonuçlarınız açıklanır.
Yeni alımlar ile ilgili olarak, eğer olmaz ise bunun YLSY kaynaklı olmayacağını düşünüyorum. Yukarıda belirtildiği gibi hem araştırmacı kadrosuydu hem de 2 ile 6 yıl sonrası için bir alım onlar. Ayrıca yurtdışına eğitime gidenlerin hepsinin dönüp dönmeyeceği de belli değil. -
@hpolitics bir arkadaşım da bir kurumun mülakat sonucunu bekliyordu. Aramış sormuşlar birkaç gün içinde açıklayacağız demişler ve açıklamışlar da. Şu an çalışmaya başladı. Bizim kurumun bu gizliliğinin sebebini çok merak ediyorum gerçekten
-
ilk defa telefonumu açtılar:) o da sitede yazan numaradan rastgele 1 e bağlandim, bir hanimefendi açtı. yönetim hizmetlerine bağlanamiyorum dedim. tekrar deneyin dedi: ) mülakatlarla ilgili de bilgim yok dedi.
-
@beirutde yönetim hizmetlerinin numarası bende çalmıyor bile
-
@siyaset-bilimci bende de hocam. 1e bastiydim hangi daireyse orası açtı şans eseri
-
Bütçe görüşmelerinde bugün sıra Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kurumlara geldi, şu defteri artık kapasalar da önümüze baksak, yani dediğiniz gibi başka kurumlarda öyle ya da böyle bilgi alınabiliyorken buraya ulaşamamamız canımızı sıkıyor ister istemez. Bu olmazsa inşallah daha iyisi olacaktır diye umut etmekten başka çarem yok.
-
Arkadaşlar sizce gerçekten de yılbaşındaki karantina, sonuçları açıklarlarken düşünecekleri bir etken olur mu? Burada birkaç arkadaş bu durumlar bahsetmiş fakat normalde de hafta sonları oluyor zaten, kısıtlama sadece biraz daha uzun normal bir hafta sonundan.
-
@altairtyraen bir gün daha uzun sadece, haftasonu zaten yasaktı sadece cumayı da eklediler. Ben açıkçası perşembeyi de komple kapatırlar diye düşünmüştüm.
-
sanırım herkes bıkmış foruma yazmak dahi istemiyor : (
-
18 Aralık a totemim var. Bakalım gün ola hayrola
-
arkadaşlar geçen gün kuruma mail atmıştım mülakatlarla ilgili. cevap gelmis.
"Başkanlığımız yeni hizmet binasına taşınmış olup, henüz telefon hatları bağlanmamıştır. İletişim Uzman Yardımcılığı sınav sonuçları makamda imza aşamasındadır. Sürecin tamamlanmasını müteakiben Başkanlığımızın internet sitesinde yayımlanacaktır. İyi günler dileriz." -
@beirutde çok teşekkürler bilgilendirmeniz için hocam
-
@beirutde Evet resmi olarak liste hazır haberi gelmiş arkadaşlar. İnşallah forumda bu süreci birlikte geçiren bizlerin isimleri şu an o listede yazıyordur. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin.
-
@beirutde gözlerim yaşardı valla, iletişim başkanlığı dönüş yapmış hem de yazılı olarak
-
@keynesinvarisi çok uzamayacak anlaşılan, inşallah hayırlısı olur.
-
Mülakata hak kazanamadım fakat yine de takip ediyorum kaç kişi alınacak diye.
Ana sayfada her “hayırlı olsun arkadaşlar” yazısını gördüğümde aha açıklanmış diyorum.
-
@belhanda En geç 31 Aralık şu açıklamadan sonra. Ocağa kalmaz. Mülakat tarihleri için makamda imzada dediklerinde 4 gün sonra açıkladılar.
-
@vamos Ben bile her seferinde düşüyorum o iletiye gerisini siz düşünün
-
@beirutde Bu cuma gerçekten de olası görünüyor o zaman.
-
@beirutde teşekkür ederiz hocam