2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@beirutde Şunları yazdığımı görseler beni bile linç ederler burada
-
Kaymakamlık başlığını ben de takip ediyorum, keşke bizimki de o kadar aktif olsa günde 500 ileti girilse ama orda dönen kavganın binde biri bile yok burda o açıdan bu başlık bu forumdaki en değerli başlıklardan biri benim için. Kazanamasam da çok güzel insanları tanıdım burda, iletişim başkanlığında bir sürü arkadaşım olmuş olacak
-
@siyaset-bilimci Kesinlikle belki de forumun bugüne kadar ki en seviyeli başlığı oldu. Maalesef ben birkaç münakaşa yaşadım önceki başlıkta bir de bana bir iki taciz oldu. Onun dışında hiçbir olumsuzluk yaşanmadı bu başlıkta. Bundan ötürü herkese teşekkür ediyorum kendi adıma
-
@siyaset-bilimci evet gercekten bu baslik digerlerine göre çok daha sakin ve nezih.
-
@keynesinvarisi tam isabet! Ben bi şüphelendim acaba açıklandı mı diye sonra baktım hemen bu arada kazanan arkadaşlara telefonla bildirim yapılmıyor mu? Bilginiz var mı bu konuda?
-
@sbky1 Hiçbir kurumun böyle bir yöntem uyguladığını duymadım hocam. Ancak bu başlıkta bu soruyu ikinci kez duyuyorum. Böyle bir şey mi yaşanmış geçtiğimiz yıl?
-
@keynesinvarisi Borsa istanbul’un son personel alımını kazanan arkadaşıma Kazandı bilgisinin telefonla tebliğ edildiğini, tebrik edildiğini ve maaş vb bilgilerinin söylendiğini biliyorum. Aynı şekilde TRT de benzer bir uygulama yapıyormuş. Tabi o kurumlar özel/özerk kurumlar olduğu için böyle bir uygulamaya gidiyor olabilirler bilemiyorum..
-
@sbky1 güzel uygulamaymiş: )
-
@sbky1 Şahsen kurumun böyle bir yöntem tercih edeceğini düşünmüyorum. Geçtiğimiz yıl liste yayımlandı. Sözleşmeli alımlarda da liste yayımlandı. Bizim sonuçlar da aynı şekilde açıklanacaktır.
-
@keynesinvarisi bir an önce açıklasınlar da nasıl açıklarlarsa açıklasınlar her türlüsüne razıyız
-
enteresan bir süreç oldu gerçekten, ilk vaka açıklandıktan sonraki gün yola çıkmıştım tabi ne maske var o zaman ne mesafe, sonra arefe günü alan sınavı ilan edildi 20 gün kala, onun koşturması bitti derken mülakat geldi, şimdi ise yıl bitecek hala beklemedeyiz, inşallah hayırlısı olur.
-
bu arada arkadaşlar da belirtmiş gerçekten bu başlık gayet seviyeli ve düzgün bir tartışma-bilgi akışına sahip, ayrıca teşekkür ediyorum herkese.
-
@belhanda binaya girerken polis ilk defa maskeli birini kontrol ediyorum demişti içeride de hoca şu an tarihi birşey yapıyorsunuz, takmak gerekir tabi demişti ️ ps. evde bebek olmasa ben de takmazdım. Siz söyleyince hatırladım.
-
@belhanda maske mesafe olmasa da sınav sonrası tuvalette, insanların ellerini nasıl yıkadığını görmeliydiniz
-
Şaka maka ilan yanlış hatırlamıyorsam Aralık 2019'da gelmişti. 1 sene oldu neredeyse
-
@SBF11 Evet aralığın son günlerinde geldi daha sonra başvuru süresi uzatıldı falan çok uzun zaman oldu gerçekten
-
ve de ilk sinavdan sonra aylarca bekledik
-
Şurayı okusalar da vicdan yapsalar biraz
-
@keynesinvarisi elazığ depreminden dolayı uzatılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
-
@belhanda evet hocam o sebeple uzatıldı.