2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@hpolitics iki basliga da ayni anda bunu yazmissiniz. iki kurum da ayni zamanlarda mi aramis?
-
@beirutde aynı gün farklı saatler
-
@hpolitics bugün mü
-
@beirutde evet
-
@hpolitics hocam 8.haftaya gircez şimdi mi aramislar daha. nasil bi surecin icindeyiz biz ya
-
@beirutde bilemiyorum hocam daha önceden de aramışlardı sürecin en başında diyebilirim ben sadece siteye sonradan üye oldum her ne olursa olsun ben bu hafta ıcı beklıyorum artık
-
Var mı referansı aranan arkadaşlar ?
-
@keynesinvarisi soruyorum şu an. Bilgi geldiğinde haber ederim.
-
@hpolitics Hocam daha açık söyleyebilir misiniz acaba şunu rica etsem. İletişim Başkanlığından bir yetkili bugün referansınızı mı aramış sizin hakkınızda bilgi almak için? Daha önce değil yani, bugün, sokağa çıkma yasağının olduğu bir haftasonu.
-
@altairtyraen tabıkı hocam ben kapalı söylemişim kusura bakmayın. Arandıgına dair bilgiyi ben bugun aldım ne zaman kurum bu kişileri aradı bılmıyorum ama belki dündür belki iki gün
öncedir. onu sormadım. ama referanslarımın ilk aranması sürecin başındaydı. -
Sordum, arayan olmamış. Referans illa ki aranacak diye bir kural yok, belli olmuyor bu işler.
-
@belhanda katılıyorum başvurdugum diğer kurumlarda referanslarım aranmamıştı
-
@belhanda katılıyorum sonuçta mülakatta da mesela rastgele İngilizce sorular sormuşlardı. Ama olumlu olanların referansları da aranıyor olabilir. Bilemiyorum. Sonuçlar açıklanmadan da bilemeyeceğiz.
-
@3pruu mulakatlar zaten cok ılgınctı kımısıne cok zor sormuslar kımısıne ıngılızce sormuslar kımısıne hıc ıngılızce sormamıslar neye gore kıme göre ben de anlamadım. ama aranma durumu muallak. aranma durumu ve secılme dogru orantı olmayabılır. bunun aksı olan durumları yasadım.neyse bakalım mevlam güzel eylesın...
-
@hpolitics doğru orantılı gibi geldi bana yoksa niye arasınlar kaç hafta geçmiş.
-
@jabs valla bu sürecin çok ilginç hallerini yaşadığım için hâlen aynı fikirdeyim
-
@jabs bir de ne zaman arandıklarını bılmıyorum ben arandıklarını bugun ogrendım ilk cumlem biraz düşük olmuştu
-
@hpolitics ilk arandığı zaman mülakatlardan önce miydi hocam sonra mı?
-
@jabs açıkçası onu tam hatırlamıyorum
-
@jabs @hpolitics Biz CV'leri mülakatın yapılmasına günler kala vermiştik yanlış hatırlamıyorsam. CV'yi alan dairenin çalışanları o kısa sürede 121 kişinin referanslarını doğrulamak için aramamışlarsa mülakattan sonra bir arama olmuş demektir bu.