2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Bir totem de benden: Yarın neden olmasın? Mesela saat akşam 5-6 gibi?
-
şimdi benin şöyle bir öngörüm var. en geç bu hafta içi sonu yani cuma acıklansa ayın 11'i bize 15 gün baslama ıcın sure vercekler oldu ayın 26 sı. geçen sene aralık sonu kadro acılmıstı yani eğer yıne aralık sonu olacaksa en geç bu hafta içi cuma acıklanmalı aksi takdirde bir sonraki kadro da gecikebilir gibi.
-
Ben de bir tahminde bulunayım. Bence yakın zamanda referansları arananlar geçti mülakatı.
-
@keynesinvarisi Yazdığım zaman cevap verseydin keşke böyle galaksili ucuz espri yapmaktansa. Yaşın belli ki küçük.Kariyer uzmanlıkla ilgin olmadığı çok belli. Uzun uzun yazardım da gerek yok. Sen gir kuruma da sana naklen gelen gelir uzmanları üstatlık yapsın. Selametle. Burası da malum siteye dönmüş.
-
@hpolitics Kazananların 15 gün içinde başlayacağını düşünüyorsanız çok iyi niyetlisiniz hocam, bence en az 1,5 ay sürer, fazlası da olabilir 2 3 ay gibi.
-
@jabs evet öncekinde sirf belge teslimi 15 gün süre taninmis baslangic 1 ay. bu sefer ondan da uzun surer
-
@jabs ben de aynı fikirdeyim
-
@3pruu hpolitics'den başka referansı aranan birisi çıktı mı arkadaşlar?
-
@3pruu hocam sadece 1 kişiden duyduk bunu, olağan durumun dışında bir şey olabilir bence panik yapmamıza gerek yok:)
-
@siyaset-bilimci ben de öyle düşünüyorum
-
Bu arada bugün arayan, ulaşan, konuşan vs var mı
-
@siyaset-bilimci dediğim gibi sadece tahmin. Açıkcası ben referanslarımı aramaya çekindim. Aramadılar derlerse diye
-
@siyaset-bilimci valla ben her gun her saatte deniyorum.acarlar mi diye ama nanay
-
@uzakufuklar Evet sen orda görev yaptım burada görev yaptımlarla SayMüd'ün ruhunu getirince burası da malum siteye döndü.
-
@uzakufuklar Yaşım küçük kariyerle mariyerle hiçbir şeyle ilgim yok. Şu mecraların bir yakasını bırakın artık Allah rızası için ya. Sen işine gücüne bak yaşı büyük insan ne işin var buralarda kariyer uzmanlıklara olan ilgini arttır. Star dairelerde enerjini yükselt.
-
@uzakufuklar Bu arada sen malum siteye dönen bu siteye aylarca deneyerek bir türlü üye olamadığın için sitenin yapısını bilmezsin özel mesaj da atılabiliyor burada. Bir şey yazacaksan oradan yaz da meşgul etmeyelim buraları.
-
4 Aralık'tan sonra hakkım kaldı mı bilmiyorum ama ben de totemimi yapayım arkadaşlar. Bu hafta mümkün değil açıklanmayacak beklemeyelim boşuna.
-
@keynesinvarisi çok net oldu hocam:) ama katılıyorum
-
Bu başlıkta 47 kişi yazmış arkadaşlar, geriye kalanlarda nasıl oldu bilmiyoruz, o yüzden referansların aranmasıyla ilgili bir bağdaştırma yapmak zor, açıkçası tarihle ilgili bir tahminde bulunmaktan çekiniyorum artık, tek diyebileceğim inşallah daha fazla beklemeyiz.
-
@belhanda Helal olsun hocam saydınız mı?