2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Belirsizlik çok yoruyor insanı
-
@siyaset-bilimci İnsanı belirsizlikten daha fazla yoran bir şey varsa o da İletişim Başkanlığı ile iki haftadır hiçbir şekilde iletişim kuramamak. Kurumun Twitter hesabına mesaj yazacağım utanmasam
-
@keynesinvarisi ben bir kere mail atmıştım da dönüş olmadı hocam
-
Başkanlığın twitterda mesaj kutusu da kapalı bu arada
-
@siyaset-bilimci Şahane
-
@keynesinvarisi Hocam kurum taşınma işleriyle uğraşıyordur çok yüksek ihtimalle.
-
Muhtemelen tutmayacak bir hesap yaptım şimdi:) tüik 50 kişi alıyor, mülakatları bizden 15 gün önce başladı ve bu hafta açıklanması bekleniyor. Rekabet kurumu da 20/30 kişi almış ve yaklaşık 1 ayda açıklamış. Alım sayılarını oranladığımızda bizim de önümüzdeki hafta açıklanması lazım. 1 hafta taşınma payı katarsak Kasım'ın son haftası açıklanır
-
@siyaset-bilimci ben raziyim bu takvime ajaj
-
@siyaset-bilimci ya tutarsa 🧐
-
@3pruu yalnız hocam bu süreçten sonra kazanırsak ilk ziyaret edeceğimiz yer psikologlarımızın odası olacak heralde:)
-
@siyaset-bilimci görev tanımım da olmaz diye umuyorum
-
@3pruu İdari teamüller gereği destek olursunuz diye umuyoruz diyelim o vakit
-
@SBF11 Evet hocam. İşin şakası bir yana Başkanlık görevlerinin yanı sıra kurum içi işleyiş açısından da yoğun bir dönemde. Bu hafta da geçsin yine ulaşamazsak irtibatta olduğum bir kurum personelinden süreçle ilgili bilgi edinmesini rica edeceğim artık. Bir cevaba ulaşabilirsek sizi de bilgilendiririm.
-
@keynesinvarisi Allah razı olsun.
-
En olmadı @paretowilfredo bey şu başlığa da bir duyum desteğinde bulunur artık diye ümit ediyorum. Popüler başlıkların yanında çok sönük kaldık biz ama forumun müdavimiyiz.
-
@beirutde Estağfurullah hocam. Allah sizden de razı olsun.
-
@keynesinvarisi Ben de kurumda çalışan arkadaşımla iletişime geçip sonucu buraya yazarım hocam.
-
Kesinlikle @paretowilfredo bi el atsanız mükemmel olur..
-
Sonuçların açıklanması uzun sürmeyecekmiş arkadaşlar. Bunu öğrenebildim.
-
@SBF11 güzel haber. sağolun hocam