2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@sbf11 Ben edebimle iki nokta parantez yapıyorum çıkan şeye bakın : bu nedir ya
-
@keynesinvarisi Ben de mecbur iki nokta ve parantezle gülüyorum artık.
-
@keynesinvarisi Dostum ben de alışamadım desem Özellikle buna. Bakalım ilettik, değişebiliyorsa neden olmasın
-
@paretowilfredo Teşekkürler hocam memnun oluruz
-
bu güvenlik soruşturmasında neye bakıyolar ki bu kadar uzun sürüyo.
-
-
bu başlıkta yazılanları okumak çok zevkli. sigaraya balkona çıkmış gibi muhabbet dönüyor ashdahsdasd
-
@gpale evet hiçbir iletiyi okumadan geçmiyorum ben şahsen. Bir de her an yeni ileti geldiğini görünce insan heyecanlanıyor acaba açıklandı mı diye
-
Malum @keynesinvarisi arkadaşımız yeni bir duyum ile mülakata ilişkin şimdilik son bilgiyi paylaşmıştı. O vakit yeni totemlerimizi ortaya koymanın tam sırası derim. Bence 18 Aralık 2020 Cuma günü saat 19.00 dan sonra açıklanacak. Kaynak: Cosmos
-
@ry, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Malum @keynesinvarisi arkadaşımız yeni bir duyum ile mülakata ilişkin şimdilik son bilgiyi paylaşmıştı. O vakit yeni totemlerimizi ortaya koymanın tam sırası derim. Bence 18 Aralık 2020 Cuma günü saat 19.00 dan sonra açıklanacak. Kaynak: Cosmos
Hocam ben Miladi takvimden umudumu kestim. Totem olarak Hicri takvime göre bir tahminde bulunmayı düşünüyorum şu an için
-
21 aralık diyorum rtük mülakatım var olsun artık birisi :D:D:D
-
Arkadaşlar sizce;
Şeffaf bir şekilde kazananları Duyurulardan aldıkları aritmetik ortalama puanları ile beraber sıralayarak bir liste şekilde mi açıklarlar mı?
yoksa
"Biz kazananlarla iletişime geçeceğiz." deyip ve sadece "kazananlar şu belgeleri şu gün getirsin" deyip kesip atarlar mı?
Ben ikisinin de yapıldığına şahit oldum, İletişim hangisini yapar bilemiyorum o yüzden.
-
@raanelam1 geçen sene isim lisstesi paylaşılmıştı diye hatırlıyorum puan yoktu
-
@raanelam1 hocam gecen sene kazananlar liste olarak aciklandi. puan falan yazmiyodu.
-
valla ben merkezi açıklama bile gelebilir diyorum. son zamanlarda öyle yapmaya baslamıslar
-
@hpolitics merkezi aciklama nedir
-
@beirutde tcnizi girin bakın gibisinden dostum
-
@beatrixxx @beirutde iyi de puan açıklanmaz ise gene şeffaflığa bir gölgedir bu. yazılı sınav puanında ilk 5 de olan bir kişi kazanamaz ve 121. olan kişi kazanırsa ilk 5 de olan kişi mülakat puanının ne olduğunu merak etmez mi?
@hpolitics benim bir arkadaşım başka kurumda Yazılı Sınav 1. si oldu 98 ile fakat mülakat sonucunu merkezi açıklamadan öğrendi ve sadece "Başarısız" yazıyordu sitede. Başka bir bilgi yok. Ve o kurum da sözde "aritmetik ortalama" yapıyordu.
-
@raanelam1 şeffaflık mı? hocam siz yine gecenlerde bu puan konusunda yazmistiniz. o konuya baya takılı kalmissiniz. puanin gercekten önemli olduguna inaniyosaniz bisey diyemem. ben inanmıyorum.
-
@beirutde bi de keşke dusundugunuz gibi etkili olsa bu puan falan. keske şeffaflığa gölge düşmese hic.