2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
-
@siyaset-bilimci o numarayı aradım hocam. Santralden hiç sonuç alamadım daha önce.
-
eski numaralara büyük ihtimal ulaşamayız artık, burda tek numara santral numarası var. Yönetim hizmetlerinin dahili numarası vardır illa ki ama onu da bilmiyoruz şu an için. Ankara'da olsaydım dayanamayıp bizzat gider kuruma sorardım
-
@belhanda ankarada olup bunu yapabilecek gönüllü var mı acaba:) gerçi ona da siteyi takip edin derlerse orda problem çıkabilir
-
Bugün de bitti hemen hemen, yarın da gelmez bence. Artık haftaya kaldı umutlar, bir sonraki haftaya sarkma ihtimalini de çok yüksek görüyorum.
-
- haftayı da geride birakiyoruz
-
@beirutde beşinci haftayı:)
-
@belhanda açan personel yönetim hizmetleri diyerek açtı o numarayı.
-
@JABS Sözleşmeli personel mülakat sonuçları bir cuma günü açıklanmış hocam (21.08.2020), yarını yabana atmayın bence.
-
@altairtyraen biraz totem gibi yazdım hocam onu zaten. Dediğiniz gibi cuma günleri açıklanma olasılığı diğer günlere oranla daha baskın gibi görünüyor, bundan önceki 3 personel alım ilanı da ikisi aynı gün olmak üzere, cuma günü açıklanmış.
-
@JABS bu iletiniz üzerine çok daha eski duyurulara kadar gittim. Önceki 4.mülakat sonuçları da cuma günü açıklanmış:) o zaman yarın belki de büyük gün
-
@siyaset-bilimci Hocam ben gidip sorunca sürecin hızlanacağının garantisi olsa gidip sorayım ama hiçbir şey değişmeyecek. Beklemekten başka çare yok maalesef.
-
Bugün açıklanır mı ne diyorsunuz yoksa haftaya mı kalır
-
@siyaset-bilimci inşallah diyelim
-
Yeni duyuruyla gelen saniyelik kalp krizi...
-
@siyaset-bilimci aynı hissi yaşadım hahahahah.
-
@siyaset-bilimci iyi ki once buraya bakmisim
-
Yeni duyuru beni umutlandırdı bugün için
-
Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine tarayıcıya bir eklenti kurdum. Takibe aldığınız sayfada bir değişiklik olduğunda tarayıcıyı açtığınızda yahut çevrimiçiyseniz anlık olarak sesle uyarıyor. Ben az önce tarayıcıyı açtım ve o sesli uyarıyı aldım. Çok farklı bir deneyimdi. Hemen kaldırdım eklentiyi bir daha bunu yaşamak istemiyorum
-
@keynesinvarisi Hele bir de ses guguk kuşuysa