2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi Ahaha. Kolay gelsin hocam
-
@SBF11 Bakan hanım pek bir ilgili personel alımı konusunda diyorlar bilemiyorum
-
@SBF11 Sağ olun hocam
-
Cumartesiye güzel haberle uyanabilecek miyiz acaba, zaman yaklaştıkça heyecan artıyor
-
@siyaset-bilimci evet stresin boyutu da artmakta ayni zamanda : )
-
O değil de foruma gün içerisinde ilk defa şu an giriyor olsaydım ileti yoğunluğundan ötürü bir adrenalin patlaması yaşardım acaba açıklandı mı diye Umarım yeni giren arkadaşlar öyle bir şey yaşayıp hayal kırıklığına uğramazlar
-
@keynesinvarisi ya foruma girmekten deli olduk zaten tüm gün
-
@beirutde Sizi en tehlikeli başlıklarda görüyorum dikkatli olun çıldırmış bir kitle var bozuk para gibi harcıyor, linç ediyorlar insanı o başlıklarda.
-
@keynesinvarisi adrenalin patlaması yaşandı hocam sayenizde :).
-
@JABS Hakkınızı helal edin hocam tahmin ettim bunun olacağını
-
@keynesinvarisi Hangi başlıkmış o, hemen damlayalım
-
@keynesinvarisi evet hocam mayınlı arazilerde geziyorum avlanıcaz bi gün: ) her baslikta ayri bi heyecan ayri bi stres.
-
@SBF11 kaymakamlik basliginj kastediyo sanirim hocam
-
@beirutde Ya o başlık öyle bir başlık ki 7/24 birileri bir şey yazıyor. Bazen merak ediyorum ama okumaya üşeniyorum. Bu kadar ne konuşuluyor olabilir yani
-
@SBF11 Kaymakamlık başlığı bilhassa Yıllardır şu mecradayım o başlıklara yazdığım ileti sayısı beşi geçmez. Geçtiğimiz yıl bir arkadaşım iptal edilen sorularla ilgili bilgi edindi ÖSYM'den bir yakını aracılığı ile. Bana söyledi yaz diye ama tabiki ben öyle bir hata yapmadım onu da yazmaması konusunda uyardım. Kendisi üye olup yazdı bir buçuk dakika içinde linç ettiler hesabı yasaklandı .
-
@keynesinvarisi Bu durumda neye dayanarak linç ediyorlar ki hocam, linç edilecek bir şey göremedim ilk bakışta
-
@SBF11 Bir göz atın hocam her gün böyle şeyler yazan üç beş kişi harcıyorlar çok agresif bir kitle Netlerimi bile yazmazdım ben oraya çok değişik bir ortam
-
@keynesinvarisi hocam başlıkta bi duyum muhabbeti almiş basini gitmis akillara zarar
-
@beirutde Bir de birkaç tane duyumcu kanaat önderleri var geçen sene birini yağladı balladılar sonuç günü küfür ediyorlardı son baktığımda
-
@keynesinvarisi ahahah evet biliyorum. o kisi de hala utanmadan basliga yazabiliyo bu sene de