Başka İşte Çalışırken Alan Çalışmak
-
Arkadaşlar merhaba, herhangi bir işyerinde çalışan arkadaşlara soruyorum; işten kalan dar vakitte nasıl en verimli şekilde alan çalışıyorsunuz, yöntemlerinizi bekliyorum...
-
@modigliani-0 işe gitmeden önce 05.30 da kalkıp gidene kadar çalışırdım. Sonrada işten gelince 2 saat kadar bakardım. Bankacıyım çalışma saatim 09.00-19.00. Günde 3 4 fincan kahve de içiyordum uyku problem olmasın diye. İşteyken ders çalışmak için bir şeylerden maalesef feragat etmek taviz vermek gerekiyor.
-
@abcdefg haklısınız hocam çok teşekkür ederim
-
işte çalışıyorsan hocam başkalarının 1 yılda aldığı puanı sen 2 3 yılda alabiliyorsun ; çünkü günlük bir kaç saatle bu iş olmuyor . çok önceden başlasan bu sefer diğerine geçince öncekini unutuyorsun .Sabah erken kalkmalısin .Gece geç yatmalisin ve haftasonu dışarı cikmamalısın
-
@ekeblad aksi gibi işe girmeden önce 90 puan aldım iş sürecim tamamen kurum sınavlarına denk geldi bu yüzden neredeyse tüm kurum sınavlarını kaybettim
Neyse dediğiniz gibi uykudan feragat sanırım en verimli yöntem, sağolun -
@modigliani-0 yoğun olur ama başlamak gerek. Çok yazılı bir çalışma yerine okuma yaparak çalışmanızı tavsiye ederim. Yazılı çalışma yorabilir.
-
Ben de başka işte çalışırken kpss b çalışmayı düşünüyorum nasıl bir strateji uygulamalıyım?
-
@modigliani-0 hocam ben de bu sıralar düşünüyorum. Henüz belirlenmiş bir planım olmamakla birlikte oluşturacağım. Arkadaşların da dediği gibi az uyku, başka pek bir yolu yok. Şimdiden başarılar dilerim meslektaşınızdan saygılar...