1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@lallanaa hepimiz dualar içindeyiz en ümitli olduğum sınav bu olmassa harbiden büyük üzülürüm herşeyin hayırlısı yine de ne yapalım
-
Arkadaşlar yazılı sınavda Makro iktisat için Tufan Samet nasıl olur.
Erdal Ünsal biraz ağır geliyor. Pozitif olduk bir de. Rahatsızlık ve gerginlik ile kafa da almıyor.
Tufan Samet yeterli olur mu, yazılı sınav için.
Kitabı bilen yorum yapabilir mi? -
@cenk hocam ben tufan sametten calisiyorum gerçekten çok iyi detaylı ve güzel bir anlatımı var
-
@jeffbezos Hocam nasıl calisiyorsunuz ? Not alarak mi yoksa okuyarak mi ?
-
@cenk hocam ben de hep Samet hocadan çalıştım bu zamana kadar yeterli de olduğunu düşünüyorum hem anlatımı hem soruları. Geçmiş olsun bu arada
-
@jeffbezos teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Devam ediyoruz o zaman. Sağolun.
-
@nrpsmf teşekkür ederim hem yorumunuz hemde geçmiş olsun dileginiz için. İyi çalışmalar
-
@lallanaa hocam kpss den artık bir bilgi birikimi oluştu yalnızca okuyarak grafikler varsa da çizerek ilerliyorum hem dar zamanda başka türlü altından kalkabilecegimi sanmıyorum
-
@cenk çok geçmiş olsun hocam bu arada rica ederim sağlıklı günler dilerim
-
@jeffbezos çok sağolun. Allah ailelerimizi, kronik rahatsızlığı olanlari korusun. Sınav gününu bekleyen adayı korusun. Amin
-
Bi açıklansın da biz de ona göre yol alalım
-
@jeffbezos tesekkur ederim hocam sağ olun
-
@lallanaa rica ederim iyi çalışmalar
-
@raws önceki yıllarda da birkaç benzer durum görmüştüm tereddüt edip açıp bu konu uluslararası iktisat konusu sanki diye bakmışlığım var
-
@ofa peki konularda belirtilmemiş olmasına ragmen çıkar mı yazılıda devlet borclanması, ua iktisat, aile&miras hukuku gibi konular? Profilinize baktım, ugrasmıssınız baya surecle. Gönlünüzce olmuştur umarım istekleriniz.
-
@raws Son 2 mülakata girdim hatta son mülakatta 1. yedektim malesef olmadı hocam. Yazılı sınavda müfredat dışı karşılaşmadım. Bunlardan sadece devlet borçlanması baktım ben bütçe deyince gider gelir ve borçlanma olarak düşündüm ama çıkmış sorularda denkp gelmedim diye anımsıyorum yanlış bilgi vermekte istemem hocam hatırlayan başka arkadaşımız varsa düzeltebilir
-
@ofa hocam mülakatin gerçekten torpil olduğunu düşünüyor musun ? Neye dikkat ediliyor rica etsem senden öğrenebilir miyim
-
@jeffbezos hocam etkisi muhakkak vardır ama referanssiz kazanan tanıdıklarım var bunun için öncelikle 2 sınavda ilk 10 da olmaya bakın.
-
@ofa teşekkürler
-
@ofa cok teşekkür ederim cevabınız için. Nihayeti ıstediginiz gibi sonuclanmasa da Sayıstayda 2 mülakat görmek gercekten guzel bir basarı. Tebrik ederim.