1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@Kymkm109 evet
-
geçen yıl 67 doğu 82,69 puan 281 sıralama olmadı.
-
@fatiih07 alan kaç yapmıştı 67 doğru olan. 46 alan 21 gygk yapan yazılı sınava geçmişti.
-
@fatiih07 gk gy ağırlıkli miydi hocam doğrular
-
43 alan 24 gy gk.
-
47 alan 15 gkgy benimde geçen yıl sıralama 243 tü
Olmadı yani Fikir verir belki. -
benim aklımda kalan puan değil, doğru sayısıdır o zaman 64 olarak. o civarlarda kapattı sanırım. kaç puan oluyor bilemiyorum
-
İktisat 13-2. maliye,muhasebe, hukuk her biri 11-4 .gy 10 gk 8 :64 net 220. olmuştum bir önceki sınavda. fikir olsun dostlar.
-
Toplam doğru olarak değerlendirilmiyor mu? Yani iki kişi aynı doğruyu yapıp alan doğrusu daha yüksek olan daha fazla mi puan alıyor test usulünde
-
@Gülbeşeker, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
oğruyu yapıp alan doğrusu daha yüksek olan daha fazla mi puan
alanın standart sapması yüksek aynen. bi arkadasım da toplam 64 net yapmıstı : onun gk gysi benden 2 net fazla ,alanı 2 net düşüktü. o 313.oldu yanlıs hatırlamıyorsam giremedi.ben kıyıdan girdim
-
@corrieredello güzel iş valla. Demek ki alandan nereden baksan 45 46 yapılmalı
-
@corrieredello Ben test usulünde salt doğru yanlış şeklinde değerlendiriliyor sanmıştım ki mantıklı olan alanın daha fazla puan getirmesi zaten
-
@Gülbeşeker salt doğru yanlış olarak değerlendirilse nasıl 225 kişi sıralayacaksınız ki? Çok daha fazla kişi 2.sınava kalır bu durumda.
-
@Mambaa Niye Ysk' da salt doğru yanlış şeklindeydi ama sanırım orda aynı puan alanlarda mülakata kalmıştı, sayistaya hiç girmedim hocam bende anlamaya çalışıyorum
-
@corrieredello
2 alan neti 113 kişi geriye atması önemli. hangi kısmı daha çok kastıklarına göre o yıl değişiyordur sanırım -
@Hasso bir gelişme yok hocam
-
@Gülbeşeker alan daha fazla puan getiriyor aynen
-
@Kymkm109, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@corrieredello güzel iş valla. Demek ki alandan nereden baksan 45 46 yapılmalı
Tabiki alandan 11-12 nin altına düşmemek lazım. Aslında sınavda tek sıkıntı süre sanırım. Türkce vakit alıyor. Muhasebe vakit alıyor. Diğerleri rahat geçmişti.
-
@ofa geçmiş olsun hocam.belki hakimlik açıklanırsa feragat eden olur.
-
Arkadaşlar yine belirlenen 30 şehirde mi yapılır sınavlar ? Keşke Kpss gibi olsa, bilen var mı