1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@maveraünnehr35 benim oyle 10 a yakın yanlisim var gece otobüsle uyumayınca ne varsa ankarada
-
@maveraünnehr35 benim de sonradan değiştirdiklerim hep kac yasina geldim hâlâ son dk degistirmemeyi ogrenemedim aci bi gercek
-
Herkes coşmuş
-
@Hasso cosulacak bir sınavdı hocam zaten dediğim gibi o an hata yapmayan götürdü yoksa sorular zor degildi
-
14 hukuk
13 iktisat
12 muhasebe
12 maliye
20 gygk bakalım kaçla kapayacak -
45 21 ile sizce sans varmi arkadaslar
-
22 gkgy
Hukuk 13
Maliye 14
İktisat 14
Muhasebe 10Gkgy 22
Alan 51
Bir arkadaşımin sonucu. Yazılıya kalır mı acaba diye soruyor... -
Bu ne abi kendi netlerime sevinemedim. 47 alan 21 gkgy gelir mi sizce?
-
@Muhalba kalamaz ya mahvolmus senın arkadas bıraksın bu işi
-
Muhasebe netim 5 hukuk 13 maliye 12 İktisat 13 gk gy 20 rezalet. Muhasebeyi bu kadar batırmasam güzel bi sonuç gelecekmiş.
-
@xxxkara benimde aynı 46 ya 22 hocam
-
Burdaki sonuclara gore 47 20 gibi kapatacak yada 45 24 gibi
-
Benimde 52 alan 18 gkgy umarım kalabilirim
-
Arkadaşlar bu sınava ve KPSS’ye Çok az çalışmış biri olarak 23 gygk, 26 alan netim var. İktisat 10, maliye 5, hukuk 8, muhasebe 3 net. Kabaca 50 net diyelim. Önümüzdeki seneye hedefim 75 net. Hukuk ve maliye bilgim gerçekten yok gibi. Sizce 75 zor bir hedef mi ve tabii ki en önemlisi seneye de alım olur mu dersiniz?
-
@biberot hocam seneye sıkı bir çalışma ile hedeflerine gerçekten ulaşabilirsin
-
@hukukcukişi muhasebeden +1 ya da+2 gelebilir. Ne işaretlediğimi hatırlamıyorum. Muhasebe genel kültür ve iktisat belirleyici olacak.
-
@samatta hocam bn size şimdiden soliyim bu sinav kolay deniliyordu görüyorumki 65 alti yapan yok, 70 üstüde neredeyse burda yazanlarin yüzde 30 u , tahminimce 70in altina düşmez
-
Ben ne kpss kitap actim nede sayistay icin varimi yogumu kaymakamliga harcadim eski bilgiler ile bukadar oldu muhtemelen sinirdan kaybedecem
-
@xxxkara hocam bende matematik ve muhasebede 1 er soru hatirlayamadim yanis saydim.gecen senelerde bizim netlerimize gelmis mi acaba .ilk kez bi sinavda tam ucundayim ya kalirdim ya tamam oldu derdim degisik bir psikolojiymis
-
@Pisagor hocam burda hep iyi yapanlar gelms hesap acms kotu yapan umudu olmayan adamin isi burda yok yazmaz adam ama yinede yuksek kapatma ihtimali var ben 70 dogrulara cikacagini dusunmuyorum gecen seneki gibi olur yine