1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@önemli face de gruplarda 70 73 yapan çok
-
@önemli 21 45 varmi sansi bir yorum etsen ustad
-
@önemli sanmıyorum 225 kişi 70 üstü yapsın mümkün değil babası 65 67 bandı
-
@samatta dostum sen çalış. Kaybedecek bir şeyin yok. Bana kalırsa ihtimalin var. Ben geçen seferkinde kazandığımds burada konuşulanları hatırlıyorum herkes 70 üstüydü yine. Adamlar emin olmadıklarını doğru kabul ediyor. Sonra sorunca yanlışmış .s .s diyor. Sen çalış.
-
Herkese geçmis olsun arkadaslar, maliye ve iktisat sorularinin ekran goruntulerini atabilcek olan var mi?
-
@Hasso, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Her sınav sonrası şöyle zordu böyle zordu diye piyasaya çıkanlardan bunaldım artık. Anlık bi mutluluk yaratsada sonucunda büyük hayal kırıklığı oluyor.Çevremde kime sorsam maliye&hukuk&iktisatta coşmuş muhasebede zorlanmış ama herkes sınav çok zordu diyor. Herkes yaptıysa zor olmasının ne önemi var
Sınav zor diyenlere kanmayın demiştim. Ortaya çıkan tablo gayet net ''herkes coşmuş''.
-
23-43 şansı nedir sizce arkadaşlar?
-
sinav sonuclari icin bir tarih var miydi acaba bilen var mi
-
Arkadaslar klasik sinav tarihi nedir?
-
@asdfghasdfgh 9 10 ocak sanirim
-
@mj_23 gecen sene 1 ayda aciklanmis sanirim bu sene de aynisi olur
-
@mj_23 aciklanma tarihi 1/12/2020 yaziyor osym takviminde
-
Genel kültür genel yetenek;. 19
Maliye 15
İktisat 10
Hukuk 14
Muhasebe 10 -
@asdfghasdfgh geçen seneki gibi sağol hocam
-
Beyler ben fabrikada çalışıyorum sınav durumuna göre ücretsiz izne cıkacagım sizce 47-17 ye gelir mi ? Yoksa izne cıkmayayım mı hiç ? Yardımlarınız için sagolsun şimdiden
-
Arkadaslar sorulari gonderebilcek kimse yok mu??
-
@havageymtaksim geçen sene 47-17 ile arkadaşım girememiş ti 250 civarı olmuştu. İşinden memnun değilsen ayrıl, başka sınavlara girersin
-
@cenk maliyeyi nerden calistiniz hocam
-
49 18 belki 50 18 de olabilir sınırdan mı kaçırdık acaba
-
Arkadaşlar protokolde gk gy nin ağırlığı %20 alan %80 diyor. Yani standart sapmayı bi kenara bırakırsak 1 alan sorusu 2 gkgy sorusuna bedel olmuyor mu? Burada kaç net olduğundan ziyade alanın neti daha önemli değil mi?