1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@azy gelmez mi bu nete hocam benimde ayni da ben gelir diye dusunuyorum ucundan
-
@azy bence gelir size. Bakmayın burda uçan kaçanlara. Geçen seneyle aynı bantta kapatacağını düşünüyorum.
-
@azy kesin konuşmayım ama bu net içerde hocam bence
-
24 Gky 44 Alan 8 tane optikten sallama . Hepsini yanlış düşunürsek ihtimal var mı ?
Ayrıca ben sınavın son 2 sinava göre zor olduğunü ďüşünüyorum . Sizin görüşleriniz neler ? -
@hukukcukişi yapmayın hocam klasiğe hazırlanmaya başlayın geçen sene 45e 19 içerdeymiş bu sene nasıl daha yüksek kapatsın o muhasebeye
-
@churcill hocam bilemiyorum ilk defa sayıştay sınavına girdim. Hakimliğe çalışıyorum normalde. Muhasebeye hiç bakamadım 5 yanlış gelmiş ordan sapması yüksek diyorlar. 2018 de 21 gkgy 46 alanla arkadaşım kazanmıştı ama bu sınav daha mı zor daha mı kolay kaç kişi girdi kaç doğruyla kapatır 22-46 ya gelir mi hiç bir fikrim yok. İnşallah.
-
Arkadaşlar eskiler iyi bilir. Sağlam iyi yapan adamlar netini paylaşmaz. Bazı Paylaşan kişiler bazen art niyetli olabilir. Sonuçta 65 66 neti olan kişiler 72 73 diyereek hem moral bozar hemde seni bir anlamda klasik sınavdan uzaklaştırır. Onun için 62 63 üstü herkes ders çalışmaya dikkat etsin.
-
@azy bu seneki sınav kolay değildi bence en fazla geçen seneki gibi kapatır belki 1 net üstü yazılıya hazırlanın hocam morali yüksek tutun
-
@churcill, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@azy bu seneki sınav kolay değildi bence en fazla geçen seneki gibi kapatır belki 1 net üstü yazılıya hazırlanın hocam morali yüksek tutun
Sağolun hocam valla su serptiniz 2 senedir her sınavı 1 puanla kaybediyordum. İnşallah herkesin gönlünce olur.
-
Hangi gün açıklanacak arkadaşlar sonuçlar
-
@önemli, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Arkadaşlar anketin linkini facebook gruplarına atabilecek biri var mı? Ben de sosyal medya kullanmıyorum. Mümkünse buraya da attığına dair bilgi verirse seviniriz.
Hocam bu anket sağlıklı sonuçlar vermeyecektir. 50 alan 20 gk/gy ile 45 alan 25 gk/gy 70 net yazacaktır ama standart sapma bir yana bırakılırsa bir alan neti iki gy/gk netine eşit. Bir alan netini 1,32 ve bir gk/gy netini 0,66 katsayısı ile çarparak daha sağlıklı sonuçlara ulaşabiliriz. Böyle olursa 50 alan 20 gk/gy 79,2 puan 45 alan 25 gk/gy 75,9 puan hesaplanır.
-
@bbn alanı 1.666 ile çarpıp çıkan sonucu 0.8 ile çarpın.
Gk-gy de netinizi 3.333 ile çarpıp çıkan sonucu 0.2 ile çarpın.
Standart sarpmasız puanı ben öyle hesapladım.
Böyle hesaplayınca 50 16 yapan 46-24 le aynı oluyor.
Net sayısından daha önemlisi netlerin dağılımı.
Biri 69 la giremezken diğeri 66 ile girebilir. -
@yeniklasik, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Böyle hesaplayınca 50 16 yapan 46-24 le aynı oluyor.
Hocam 1,66 yı 0,8 ile çarpmak aslında sayıyı 1,32 ile çarpmak. % 0.1 sapma ile -
@bbn aynen aynı çıkıyormuş sonuç. Dediğimiz gibi o anket sağlıklı bir ölçüm değil.
-
https://forms.gle/BYg9nafPZJk2Fc8u8 şu şekilde bir anket oluşturdum kullanabilir ve paylaşabilirsiniz.
-
@yeniklasik bu cikan sonuc puan mi oluyo
-
21 gygk + 46 alan gelir mi arkadaşlar?
-
@bbn sonuçları da en son paylaşırsanız harika olur hocam
-
@law bencede hocam bende oyle dusundum burdaki bazi arkadaslar daha yuksek olue diyince sasirdim insallah olur ben calisayim klasige desiginiz gibi sagolun
-
@law, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@Hasso hocam herkes iktisat maliye yapmış diyorsunuz da bir avuç soru tartışıldı herkes en iyi yaptığını hatırladı. Bakalım bir cevaplar açıklansın da göreceğiz o iktisat maliyeyi de yapanları
Bi öz eleştiri alsak