1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Matematikte 12.40 demiş cevaba o sorunun 12.30 olması gerekmiyor mu?
-
@Hasso, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Her sınav sonrası şöyle zordu böyle zordu diye piyasaya çıkanlardan bunaldım artık. Anlık bi mutluluk yaratsada sonucunda büyük hayal kırıklığı oluyor.Çevremde kime sorsam maliye&hukuk&iktisatta coşmuş muhasebede zorlanmış ama herkes sınav çok zordu diyor. Herkes yaptıysa zor olmasının ne önemi var
Şunu bir kez daha anladım şu forumda analizlerine en çok güvenilmesi gereken kişi benim. Sınav çok zordu diyenler şimdide yanlışları doğru saymayın, sonuçlar açıklanınca görürüz demeye başlamışlar.
-
12.40 buldum ben akla gelen ilk şekilde @Claark
-
@Hasso Hocam kaç doğru arasi düşünüyorsunuz ?
-
@Hasso kacla kapatir bir analizde buna yapin hocam valla dediginiz oldu millet ucms tebrik ederim ongorunuz icin
-
Arkadaşlar asparagaslara gelmeyin yıllardır bu surecin içindeyim 4. Sınavına girdim birçok arkadasimi da sayistaya ugurladim benim kısmetim de bu sene olacak gibi.
Öncelikle şunu belirteyim bu sinav kolay görünümlü zor bir sinavdi geçmiş yillarla kıyaslarsak muhasebesi ve genel kulturu ile daha zor bir sinavdi ve vergi soruları çok can yaktı.
Sınav sonuçları açıklanınca yine konuşuruz alandan 43 üstü gkgy den 20 üstü yapan arkadaşlarımız klasik sınava hazırlanmaya başlasın sınavda görüşmek üzere -
@law genel kültür kısmı ve muhasebenin birbtik olduğu fikrinize katılıyorum. Diğer kısımlarda eş değer denilebilir eski sınavlarla.
Ama puan konusu, değişkendir tuhaftır. Hayırlısı -
Tarihte secim kanunu olan soruyu baskomutanlik yapan var mi? Soru da bi hata var mi ?
-
17gkgy
46 alan ihtimal var mı ki acaba -
49 - 18 sınırdan gelir mi sizce?
-
@lafz hocam bence klasik sinava simdiden hazirlanmayi hak eden bir netin var
-
@mj_23 hakkımızda hayırlısı
-
@necipuysalll ben de baskomutanlik yaptim muhalifler fazlaydi o konuda diye dusunmustum eskisehir kutahya savaslarindan sonra ama yanlis olunca cok ustunde durmadim
-
@lafz aynen hocam hayirlisi
-
-
Arkadaşlar boşuna şu doğruyla klasik sınava girer miyiz diye sormayın çünkü bunu bilebilmek için herkesin kaç soru doğru yaptığını, standart sapmayı vs. bilmek gerekir. O yüzden %1 bile ihtimaliniz varsa şimdiden başlayın çalışmaya hangi sıralamada olacağınız hiç belli olmaz.
-
@onuktekin sorunun direk bu siteden sorulmasi da enteresan bir ayrinti olmus tesekkurler bilgilendirme icin
-
Rica ederim belki başka yerdendir. Fakat kıyıdan köşeden seçildiği belli. YÖK'ün inkılap tarihi kitabına bir bakmak lazım.
-
Sorularin pdf i varsa atabilir misiniz ?
-
Amortisman sorusunun çözümünü yazabilecek arkadaş var mi ben bi türlü çıkaramadım 18000 ı