1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@abdulaziz ya siz dalga mı geçiyorsunuz milletle. Art niyettir bu kardeşim bir kendinize gelin artık
-
@law pardonda neden dalga geçelim. Ayrıca burda nasıl bir art niyet sezdiniz ben anlamadım ?? Soruyorum sadece Sayıştay kaçla kapatıyor geçen sene kaç yapan içeri girdi veya puanlama nasıl yapılıyor bilmediğimden.
-
@abdulaziz hocam 1 sayfa önce geçen sene sonuncunun neti paylaşıldı yapmayın ya. Gelip burada insanların umutlarını köreltip rakip elemeyin klasik sınavdan
-
Ben çoğunun emin olmadıklarını da saydığını düşünüyorum hala. Bir ara geçen seneki kaymakamlık sınavında da millet 70’i geçmez geçen sene 70 yapan 400 kişi çıkmadı dedi. Sonra 76’da kapattı. Bunun gidişatı da öyle gelmiyor değil.
-
@Hasso hocam madem gruplara giriyorsun da neden anketi paylaşmıyorsunuz orada da? Paylaşın da görelim adamları.
-
-
@law bakın benim her yazdığımı profilime girip görebilirsiniz. Ben artniyetli bir insan değilim yada birilerinin umudunu kırmak için de bişey yapmam. Kaldıki sayfa daki her iletiyi okuma fırsatım olmadı. Önceden paylaşılmış olabilir ben görmedim.
-
@law ve son olarak rakip elemek için öyle ucuz numaralara başvurmam. Alnımın teriyle dirsek çürüterek rakip elerim. Herkesi kendiniz gibi görmeyin
-
@abdulaziz hocam rakip elemek için size bu çıkışı yaptım çok haklısınız
-
Tartışmayı bırakın da anketi yayın
-
@law Allah gönlüne göre versin başka da size diyecek bişeyim yok
-
@abdulaziz inşallah sizinde
-
Bu süreç hepimizin sinirini bozuyor.
-
@abdulaziz önünüze bakın hocam
-
@mami1616 eyvallah kardeşim
-
14-15 kişi facebook yorumlarından saydım alan netleri 50 civarında olan, 49 50 51 52 53 diyerek. Ankette de 49 kişi var. Mükerrer yok desek 63 kişi en az 70 ve üstü denebilir. 225-63= 162 kişi var. Bunların 30 u derece olsa (80 ve üzeri) 132 kişi lik bir boşluk için kaçla kapar belki tahmin yapabilirsiniz.
-
@abdulaziz gelir diye düşünüyorum. İl göç sınavı gibi bir yığılma olmazsa gelmesi lazım. İkinci sınava çalışmaya başlayın bence.
-
@lafz 80 ve üzeri 5’i geçmez. 30 nedir hocam?
-
Sınav baya baya kek bir sınavmış herhalde ilginç
-
@önemli bu kadar 70 üzeri yapan varsa 80 üzeri yapanda normalden fazladır heralde, yazarken biraz abartmış olabilirim evet. ama 10 kişiden de az değildir bence 80 üzeri tayfa. Kendim de 48 veya 49 - 18 yaptım yani kimseye çalışmasın diye rol kesmiyorum yanlış anlaşılma olmasın girip girmeyeceğim meçhul. Ama insanlar bilsin bu sınav zor bir sınav değildi bence. Muhasebe ve genel kültür zordu denebilir. Gerisi kolay geldi herkese, yani gözüken o.